Otthoni edzés vagy terem?
Figyelt kérdés
16 múltam 178 cm és 73 kg vagyok, 10 éve judozom de azért még szeretnék egy kicsit izmosodni. 6 hónap alatt csináljak otthoni edzést (súlyzó,duo wheel(hasizom)) vagy járjak le terembe? Szerintem ugyanugy meg tudnám oldani a gyakorlatokat kivéve mell izmot...Szerintetek?2011. jan. 14. 20:40
11/12 anonim válasza:
Nem igazán vagyok irigy, élsportoló vagyok, fényévekkel nagyobb a fizikai erőnlétem, mint bármelyik agyonszteroidozott táplálékkiegészítőn élő díszpintynek.
Egy 2 perces sparing kesztyűzéstől kiköpi a tüdejét, hiába emelget 100 kilót guggolásból 5x egymás után... Márpedig itt a kérdező egy judos, tök mindegy mekkora a bicepsze vagy a tricepsze, ha nincs benne erő és 2 perc után szarrá savasodik és bedurran.
12/12 anonim válasza:
Akkor fog szarrá savasodni, ha határon edzi, értsd maximális súly közelében. De mittomén, ha én 60 kilóval nyomok fekve, nyomom neked akár 5 percig is, nem fogok szarrá savasodni, mert nagyobb terheléshez van szokva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!