A kung-fu vagy a taekwon-do a jobb?
Figyelt kérdés
ugye náluk nincs az a ronda fül ami a judosoknál van2011. jan. 12. 18:35
1/4 anonim válasza:
Nincs ilyen,hogy ez a jobb,vagy az.Illetve általánosítva nincs.A céljaidtól függ.
2/4 anonim válasza:
A fülük miatt aggódsz?:)Akkor én mit szóljak?Az orr nyergem rendesen meg van már vastagodva annyit kaptam rá.
Láttam már nem egy kung fu edzést és teljesen hiányzik belőle a dinamika,a ritmus,az erő.A sok fajtából 1 van amit értékelhető az a jeet kune do.A többi meg idő pocsékolás.
A tkd-ba meg lóg a kezük és túlzottan láb orientált.
Ha nincs állnál a kezed küzdelem közben,akkor leütnek elég hamar,ennyire egyszerű ez.A rugdosással meg csak nyújtod a bunyót,mint a rétestésztát,amikor kézzel sokkal rövidebb idő alatt le lehet rendezni.
3/4 anonim válasza:
A shaolin kung-fuból lehet sokminden hiányzik, de a a dinamika,a ritmus, és az erő biztosan nem... Max itthon minden kutyaütő oktathat, ezért ilyen a színvonal.
4/4 anonim válasza:
Amire te gondolsz az a judoban és a birkózásban van.
Megfordultam már 3 kung fu egyesületben egynek sem volt ronda füle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!