Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Harcművészek! Ilyet megcsinálh...

Harcművészek! Ilyet megcsinálhatok? (vagy inkább nézzek meg egy edzést)

Figyelt kérdés

szóval 3-4 éve karatézom és még 3 évig kozépsuli elvégzéséig fogom nyomni de az álmom hogy mást is uzzek,kipróbáljak.(shaolin kung fu vagy ninjutsu-vagy még taekwondo)

szóval arra gondoltam hogy nem úgy kiválasztani harcmuvészetett hogy edzést megnézni hanem light contact módban verekedni az edzovel és így tudnám melyiket akarom igazán mert nekem számít hogy hogy tud a mesterem verekedni másokal védeni...stb?

nem kozonséget akarok,nem hírnevet,nem akarom rugdosni tiszta erobol csak kipróbálni az általam választott stílust harcra!

2011. jan. 5. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"kungfu, nindzsicu... hahaha ott még light kontakt bunyó sincs..."

Ahogy azt Petike elképzelni...

2011. jan. 6. 10:41
 12/14 anonim válasza:
én taekwondoztam elég sokat...sajna nincs klubb most a közelben...sértés a mesternek ha úgy kihívod... úgyis magától oda fog menni ő vagy a segédedző vagy valami erős tag és felmérik mit tudsz
2011. jan. 7. 01:39
 13/14 A kérdező kommentje:
értem akkor elmegyek edzésre és felmérem magam inkább mint hogy kihívnám vagy ilyen hulyeségek mert ha nem is úgy kihívni akarom de akkor is sértésnek veszik.
2011. jan. 7. 12:47
 14/14 A kérdező kommentje:

figyelj én is kyokushin-ozok 10 éve ne hagyd abba a tudásodat csak te magad tudhatod én azt javaslom h ne mennyél máshova kipróbálni a tudásodat...hisz azt csak ott tudod ahol tanultad a technikákat...küzdj az edzővel full contact-ban és ott kipróbálhatod a tudásod...vagy versenyen is kipróbálhatod én mindig ott próbálom ki!:) ne kezdj el mást !

nem hagyom abba csak mellete szeretnénk mást is csinálni egy harcmuvészetett régi álmom hogy valami kung fu űzzek vagy valamit de ne csak kuzdo sportot

2011. jan. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!