Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen harcművészeteket...

Milyen harcművészeteket tudtok ajánlani egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Szeretnék erősödni és egyben kiadni magamból a heti "agressziót" :)
2011. jan. 4. 15:33
1 2
 11/17 anonim válasza:

udv

gyere boxolni

2011. jan. 5. 14:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Boxedzés van külön nőknek / lányoknak is.

A harcMŰVÉSZET edzéseken ( wing tsun, aikido, karate jobb ágai, stb..) is elfogadják és vigyáznak a lányokra, de ezek nem annyira jók az agresszió levezetésében.

A küzdősportoknál (kickbox, thaibox, kempo - bár az karate ágazat, stb) ritkábbak a lányok, a fiúk / férfiak meg nem szeretik őket annyira, mivel nem lehet velük kesztyűzni, mert 30 kilóval vagy 2 fejjel kisebbek, meg úgy általában más mértékben bírják elviselni ha pofánverik őket. Meg nőt mégse ütünk meg! :P

2011. jan. 5. 15:31
 13/17 A kérdező kommentje:
:9 akkor sztem maradok annál, hogy veszek ithonra egy box zsákot, és majd azt püfölöm :P
2011. jan. 6. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Olcsóbb ha eljársz edzésre, egy jó boxzsák kb 60ezer FT
2011. jan. 6. 17:22
 15/17 anonim válasza:
Szia!Én fiu vagyok,de rengeteg lány ismerösöm taekwando-zik.Bár én nem ismerem,de szerintük nagyon jó,jól megtanulsz rugni,ütni és elég eröss leszel töle,perszenem arra értem,hogy egy izomhegy leszel,de annyira elég eröss leszel,hogy ha kikezd veled egy barom és megütöd este borogahatja a megütött részet.Szerintem probáld ki biztos tetszeni fog!
2011. márc. 31. 11:30
 16/17 anonim válasza:

Szerintem is teakwondo!Sok lány és fiu ismerösöm jár edzésre,és nagyon tetszik nekik.Ott megtanulsz jól ütni,rugni és cselgáncsolni(akasztani).Szerintem probáld ki!Szitne minden helyen van olyan terem ahol tartanak ezést,és még elég olcso is.

Ui:Remélem hasznodra váálik a tanácsom!

2011. márc. 31. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
7 évet kick-boxoltam, azt ajánlom neked. Nagyon sok lány szereti. És nem utolsósorban meg is tudod magad védeni. Átmentem boxolni,az jóval keményebb, mert ott a küzdelemre, a harcra megy a hagsúly többek között. Oda szerintem ne menny, mert nem igazán női sport. Persze akadnak nők is, csak ugye nem szép ha egy-egy edzésről kéken- zölden , monoklival esetleg felszakadt szájjal, netalán vérző orral mész haza. Boxon az első edzésen ilyeneket tapasztaltam. Persze hely függő ez is. Szegeden legalább is ilyen. Én tartom magam, szerintem kick-boxolj. Az nagyon tetszeni fog. Lenne még a capoeira de ott se megvédeni nemtudod magad, sem kiadni az agressziót.
2011. nov. 22. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!