Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A szálkásodás hogy lehetséges?

A szálkásodás hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
195 centi 90 kiló vagyok. Szoktam edzeni van egy egykezes 13 kilós súlyzóm azzal szoktam bicepsze 4x10-et. AZ a baj látványosan nem fejlődöm és nem is szálkásodom. Főleg szálkásodni szeretnék ugyanis elég vaskos vagyok zsírt illetően :S hogyan kéne? táplálkozás rendben van pedig sok fehérjét eszek.
2011. jan. 2. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Diétával...

Lehet, h azt hiszed, h rendben van, de nincs. Leírnád mit kajálsz?

És bicepszre a 4x10 az lóf@sz, nem 1 izomcsoportból áll a szervezeted.

2011. jan. 2. 16:16
 2/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Csak leppurdot tudom ismételni. Diétázni kell, 1 izomcsoportra 3-4 gyakorlatot tessék csinálni és nem csak bicepszed van
2011. jan. 2. 16:29
 3/9 A kérdező kommentje:

reggeli: 4 tojásból rántotta

tízórai: paradicsom paprika 1 szelet kenyér

ebéd: leves zöldséggel, csirkemell pörkölt (ebből van mikor lemegy 2 adag is tört krumpilval vagy rizzsel)

uzsonna: banán vagy valami gyümölcs ami épp van itthon

vacsora: joghurt vagy néha pizza

vélemény?

2011. jan. 2. 16:37
 4/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Hogy lehet pörkölttel és pizzával diétázni? Na mindegy inkább nem mondtam semmit... így már nem csodálkozom, hogy csak 13kg-os a súllyal edzel. Felteszem, hogy nem csak simán vagy zsíros, hanem baromira. Nem baj nincs minden veszve... ezt olvasd el, legalább az alapok legyenek meg: [link]
2011. jan. 2. 16:41
 5/9 A kérdező kommentje:
átnéztem. egyébként a pörköltben sok a fehérje és az kell a gyúráshoz hiszen ha nem eszek mitől fejlődne az izmom?
2011. jan. 2. 17:51
 6/9 A kérdező kommentje:
én arra voltam kíváncsi hogyan tudnák szálkásodni vagyis zsírt leadni most az izmomból hogy legyen tónusa és ne lötyögjön az egész karom
2011. jan. 2. 17:52
 7/9 A kérdező kommentje:
ja és köszi!
2011. jan. 2. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Csökkentsd a szénhidrátot. Amúgy lehet a pörköltben sok a fehérje, de mennyi a zsír, és a köretben mennyi a ch...
2011. jan. 2. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez igaz, hogy a fehérje kell az izmoknak...

De viszont az is, hogy a pörköltben annyi zsír van, hogy köretnek még zsíroskenyeret is lehetne belőle csinálni...

Ha megteheted, vegyél valami fehérjeport, és azt idd, edzés után, vagy bármelyik étkezéskor hogy növeld a bevitt táplálékmennyiségnek a fehérjetartalmát.

Futás...futással eléggé lelehet szálkásodni...

Súlyzózás...!kis súlyokkal! 4-6 sorozat, és 10-en felüli ismétlésszám!

Szénhidrátos kajákat kerüld. (Hozzáteszem, elsődleges szénhidrátforrás : RIZS)

2011. jan. 4. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!