A sose hátrálj meg című filmben MMA van, igaz?
Figyelt kérdés
Ami egy szabályrendszer.. miskolcon hol tudnék MMAzni?2010. dec. 30. 17:13
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.
Miskolcon hol tudnék MMA edzésekre járni, vlmi kezdő csoportba 0alappal illetve mennyibe kerülne?
2010. dec. 30. 17:44
3/5 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz,ha lemész 1 héten 3 ökölvívó és 2 birkózó edzésre,2-3 év múlva meg váltasz thai box/bjj-re.
Végül is mma edzésen is úgy van,hogy egyik nap állóharc,másik nap földharc stb,uh ugyanaz,de ahogy először írtam úgy koncentráltabb.
4/5 kupec válasza:
persze hogy van... az edzésel kapcsolat ban van ufc képzpés középkoruaknak szoktam hallaanikeress rá
5/5 anonim válasza:
Az MMA egy szabályrendszer :D... nem pedig sportág
Biztos akad ilyen edzés csak máshogy kéne hívni
Láttam itt az oldalon hogy UFC képzés az mit takar ?
Tudtommal az UFC egy szövetség ahol MMA szabályrendszerben indulnak a versenyzők
Ja és nulla edzéssel a hátad mögött inkább sportolni kezdj aztán küzdősportolni
5 év után akár el is kezdhetsz versenyezni amatőr szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!