A sose hátrálj meg című filmben?
szóval ebben a filmben az a "kevert harcművészet" mi akar lenni?
MMA(Ketrecharc) ??????????
vagy mi?
köszi.
Természetesen azt tudom, hogy MMA(Mixed Material Arts), de ez egy szabályrendszer, nem pedig sport.
mi lehet konkrétan az..?
köszi..
az mma-t minek hívjátok ketrecharcnak? Csak mert nem mindig ketrecben van.
Egyébként kevert harcművészet, mma volt a filmben. Még itt pesten is oktatnak külön MMA-t, ami azért is furcsa mert a leghíresebb MMA harcosok valamilyen harcművészet mesterei, többnyire taekwondo, brazil jiu jitsu, pankráció, bírkózás, ökölvívás, vagy sima kickbokszolók.
kedves clint, nagyfokú értőolvasás hibákkal küszködsz, de figyelmen kívül hagyom a válaszod..
A kérdésem az volt, hogy az MMA-n belül milyen harcművészet.. mert az MMA csak egy ág..
Te küszködhetsz írási problémákkal.
""szóval ebben a filmben az a "kevert harcművészet" mi akar lenni?
MMA(Ketrecharc) ??????
vagy mi?
köszi.""
ebből hogy kéne azt leszűrni, hogy azon belül milyen harcművészet???? Egyébként a válaszomat sem értedded!
Egyszerüen MMA-ra oktatta, mostanában van ilyen oktatás, ami kizárólag erre épül, ütések, rugások, fogások földharc. És azt is leírtam, hogy mível a leghíresebb harcosok mind más harcművészetet gyakoroltak
(bass rutten taekwondozott, tito ortiz jiu jitzuzott, randy couture bírkozott és pankrációt tanult, stb)
ezért nem lehet egy kategóriába sorolni. Az ellenfele a srácnak amúgy thai boxolt. Az mma-ban ritka a thai boxos, inkább a brazil jiu jitzura épül (földharc miatt)
Értem..
Akkor MMA-zott a főszereplő és az ellenfele, a szőke hajú Thai-Boxolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!