Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Magyarországon, miért nem...

Magyarországon, miért nem veszik komolyan a Downhill-t mint sportot?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 08:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Azt nem tom mért nem veszik komolyan mert én is szoktamnézni váz teszteket testbikeon(nekem is szűkös ám az anyagi keret :D)és ott minden második ember irja hogy "magyar dh-ra". Igazából szerintem van sok jó hely magyarországon dirt-ből is. Csak meg kell keresni mondjuk egy erdő közepén, egy tisztáson ahol nem jönnek "rendügyelők",erdészek. Sok saját készítésű pálya van.Én pécelen lakom és ott van 2 rejtett dört is. +1 freeride pálya. Pest-től max 2 km-re. Budán is vannak elég jó dh pályák.
2012. máj. 1. 20:34
 12/13 anonim válasza:
2012. máj. 1. 20:36
 13/13 konci123 válasza:
Azért mert a gyökér erdészek arra mennek rá hogy elb*sszák a dh-sok útját, direkt sorompókat szerelnek hogy elessél benne, szívatnak ahol tudnak. EL LEHETETLENÍTIK A DH_SOKAT....
2012. júl. 12. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!