5 kilóval edzek csuklyára és vállakra kezdő vagyok. Elég az még?
Figyelt kérdés
próbáltam már nagyobb súllyal is de nem bírtam és a csontom fájdult meg. 5 kilóval pedig 60-70 oldalra emelést is le tudok keverni és utána szépen bedurranok. Ez így jó? Kreatint szedhetek kezdőként?2010. nov. 10. 21:20
11/13 anonim válasza:
Utolsó:
Képzeld csak el, hogy versenyre mennek 4-5%-os testzsírral, neked meg elvileg 0% van. Az f@sza, akkor te nem tudom mi vagy.
"ha szálkásitas(sulycsökkentes) akkor valoban kisebb sulyokkal kell dolgoznod"
Ha kevesebb súllyal csinálja, akkor nem terheli le megfelelően az izmot, és a szervezet úgy van vele ilyenkor: "jól van, ha nem kell annyi izom neked, mert nem használod akkor minek?" Dedós szinten, de kb ez a helyzet.
12/13 anonim válasza:
ott irtam h minimalis azert van rajtam zárojelben volt de ha kötölözködni karsz tedd, en nem veszem fel,,,kisebb sulyokkal kell dolgoznia,, az nem azt jeleneti h ketkezesre 20kilora gondolok hanem kb 30-40 és nem 70 amit 2x ha fel tudna emelni
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget haver!
2010. nov. 17. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!