Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen verseny típusokat és...

Milyen verseny típusokat és hozzávaló autókat ajánlatok kezdőknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! El szeretnék kezdeni versenyezni nyilván kezdő amatőr szinten (nem csiribu-csiribá egyből, felkészülnék technikailag rá), viszont nem tudom hol kezdjem. A keret nyilván a mérvadó és abból nincs olyan sok, gondolok én itt arra, hogy nem tudok egyből valami fain épített autót venni, eleinte csak az alapot. Rally-ra vagy valami szlalomra gondoltam eleinte, de javítson ki aki jobban ért hozzá, de nem tudom milyen autóval kezdjem, mit és hol. Ebben kérek segítséget hozzáértőktől

dec. 30. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb probléma ezzel a sporttal, hogy az elején még nincs lehetőséged reálisan fölmérni a képességeidet.

Először úgy érzed, azért nem nyersz, mert nincs gyakorlatod, és mert nincs megfelelő technikád.

Amikor látod, hogy egy gyengébb pilóta csak azért ver meg, mert jobb az autója, és már vagy 10. verseny van mögötte, akkor te is követni akarod.

Álmodozol, hogy te is megtanulod, és rménykedsz, hogy talán pénz is jön valahonnan.

Vagyis csinálod, erőn felül, és egyszer csak azt veszed észre, hogy beküldted magad a "hülye-utcába", ahonnan már nem tudsz emelt fővel kiszállni.

Mert fogyott az egód, az energiád, és legfőképpen elfogyott a pénzed.

Elérkezik az az idő, amikor ott állsz csórón, és eredménytelenül, nincs esély arra hogy tovább lépj.

Mindezt pont attól a sporttól kapod amibe beleszerelmesedtél.

/és ez a tüske talán örökre benned marad/

Na ettől függetlenül ha valami érdekel csak kérdezz.😉

jan. 7. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!