Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen verseny típusokat és...

Milyen verseny típusokat és hozzávaló autókat ajánlatok kezdőknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! El szeretnék kezdeni versenyezni nyilván kezdő amatőr szinten (nem csiribu-csiribá egyből, felkészülnék technikailag rá), viszont nem tudom hol kezdjem. A keret nyilván a mérvadó és abból nincs olyan sok, gondolok én itt arra, hogy nem tudok egyből valami fain épített autót venni, eleinte csak az alapot. Rally-ra vagy valami szlalomra gondoltam eleinte, de javítson ki aki jobban ért hozzá, de nem tudom milyen autóval kezdjem, mit és hol. Ebben kérek segítséget hozzáértőktől

dec. 30. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert mi, majd kitaláljuk azt, hogy:

-milyen autóval akarsz versenyezni

-mennyi pénzed van erre a sportra

-melyik szakág áll hozzád a legközelebb

-hány éves vagy

-mióta vezetsz

-mennyire értesz az autóhoz

-milyen kondiciban vagy

-milyen felszereltséggel rendelkezel

???????????

Kérdezzek még?🤔

dec. 31. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor csak annyit kérdezek, hogy rallyzni manapság milyen autóval érdemes elkezdeni ami viszonylag olcsó.
tegnap 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Távirányítóssal
tegnap 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Bármivel el lehet kezdeni ezt a szakágat.

Mint a VB-n, úgy az amatőr sprinteken is, elsősorban a motorok űrtartalma szerint van csoportosítás, nálunk az 1000-1600ccm közötti autók tűnnek elfogadható kezdő járműnek.

Itt az 50 éves Ladától, a pár hónapos 8-10 milliós autókig mindent megtalálhatsz.

A kérdésed második felében említett "viszonylag olcsó"meghatározás, ebben a sportban ismeretlen. 😁

Jobban jársz, ha valami más sportágat választol!

tegnap 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen tudom nem oylan olcsó ha az ember elkezdi, de a "viszonylag" olcsó alatt úgy értem nem egy drift pl ahol már nem annyira mindegy az erő és autó sem sem, míg pedig ahogy néztem rallyzni már régi skodákkal és polskikkal elkezdenek
tegnap 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!