Szerintetek meg volt rendezve a Mike Tyson - Jake Paul boxmeccs?
Figyelt kérdés
ma 15:02
1/6 anonim válasza:
A Nonstop Netflix Promotion nevű cég volt a rendezője, már meg is tartották. Lemaradtál róla? Visszanézheted.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen, nagyon naiv aki azt gondolta hogy majd Tyson nyer. Akármennyire is nagy boxlegenda volt anno, 58 év az meglátszik, lassú volt lábbal szegénnyel, nem lehet eltünteni 30 év korkülönbséget, Jake sokkal dinamikusabb volt, papírforma eredmény született.
4/6 anonim válasza:
Persze. Ha nem lett volna megrendezve akkor létre se jön a meccs
5/6 anonim válasza:
Szépen meg volt rendezve, csak a Netflix szerverei nem bírták az extrém terhelést. Amúgy én se vagyok benne biztos, hogy meg volt "rendezve", mivel a mérkőzés után mondta Tyson, hogy lábsérüléssel küzdött. De persze nem is fiatal már, és nem úgy boxol, mint mondjuk 20 éve. Viszont jól jöhetett neki a pénz amit a meccsért kapott, így akár arra is képes lehetett volna, hogy visszafogja magát, és ezt a magyarázatot adja, hogy sérült volt. De akármi lehet, az amerikaiaknak mindenesetre show kellett, és azt kellett szolgáltatniuk. Amúgy Tyson 300 millió dolláros vagyona, visszavonulása után kezdett jelentősen megcsappanni, és állítólag 2022-ben már csak kb 3 millió dolláros vagyona maradt. ( Ez nem tudom mennyire igaz, én is csak olvastam valahol) A mostani meccs után kapott 20 millió dollár elég jól kihúzhatta a csávából, ha igaz, hogy csak ennyi vagyona maradt amennyit írtam.
6/6 anonim válasza:
Más oldalak szerint a meccs előtt Tyson vagyona kb 10 millió dollár lehetett. Szóval még így is jól jött neki +20 millió dollár amit a meccsért kapott. Karrierje alatt 400 millió dollárt keresett, de nagy lábon élt, és butaságokra szórta el a vagyonát. Illetve volt feleségeinek kellett gyerektartást fizetnie. 2003-ban csődbe is ment, de kiláballt belőle, és utána életrajzi könyvének kiadásából, kisebb filmszerepekből élt. Ma viszonylag jól jövedelmező kanabiszültetvénye van, amit fejleszteni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!