Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mike Tyson és Jake Paul...

Mike Tyson és Jake Paul meccse mennyire volt megjátszott?

Figyelt kérdés
Mármint nem hiszem, hogy Tyson 58 évesen egész meccs alatt 2 felütést tudott volna produkálni. Értem én idős stb. De az edzési komolyabbak voltak sokkal gyorsabb volt a mozgása és nem láttam meccs alatt, hogy egy kicsit is akarná ezt az egészet. Szinte csak hajulgatott. Véleményem szerint a pénz miatt ment bele, eladta a meccset, 7 milliárdot kapott, Jake Paul 14 milliárdot magyarba átszámolva. Ti hogy gondoljátok a meccset?
nov. 16. 10:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
(Azért nekem rendesen fájt végig nézni) :(
nov. 16. 10:20
 2/14 anonim válasza:
24%
Szerintem Tyson nagyon túlértékelt és soha nem volt olyan jó bokszoló mint Jake Paul. Ha Tyson nem hajolgatott volna annyit akkor Jake Paul nagyon gyorsan kiütötte volna
nov. 16. 10:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Soha nem volt olyan jó boxoló? Láttad te már, hogy Tyson régen, hogy boxolt? Ő egy ikon, egy legenda. Ha egy kor osztályba lettek volna, Jake Paulnak esélye nem lett volna a ringben!
nov. 16. 11:37
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Tyson fénykorában az első menetben kiütötte volna Jake Pault.
nov. 16. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit lehet, hogy rájátszott, de 58 év akkor is 58 év.
nov. 16. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy előre megbeszélt eredmény született, a kor sokat számít már ebben a sportbsn, egyszerűen rossz volt nézni az öreg Ty-t így belassulva, kb. olyan volt mikor a tokiói olimpián a 3-szoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkánkat tönkreverte az akkori mezőny, dehát pénzért mindent, bevállalta.

Megkockáztatom, hogy a magyar Sztárbox celeb műsor ügyesebb férfi szereplői is (Árpa, Torghelle, Molnár Áron) megtudnák verni ezt a mostani Mike-ot.

nov. 16. 16:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A legidősebb világbajnok George Foreman, de ő is 46 évesen érte ezt el. Tyson 58 éves.
nov. 16. 17:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Értem, hogy 58 éves, tény! De fixen, hogy a meccset eladta, legalábbis én úgy tudom elképzelni, hogy tyson-ak egy lehetőséget adtak, hogy Paul nyerjen, (bár valszeg így is úgy is nyert volna), de cserébe felajánlottak neki 7-8 milliárdot és belement. Egyáltalán nem is támadott, megjátszott volt nagyon. Tisztában volt Paul is ezzel, hogy szinjatek, nem véletlenül nem ütötte ki mert előre lebeszélt, hogy pontozással nyerjen. Mindegy , de nagyon rossz volt nézni a meccset.
nov. 17. 10:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Ez egy show volt. Tyson öreg, de lehetett látni, hogy az ütéseket jól bírja, míg Jake Paul néhányszor igencsak menekült, ha meglendült Tyson ökle. Ez a különbség egy öreg bajnok és egy hobbiöklöző között, hiába a 30 év korkülönbség. Ha egykorúak, 30mp lett volna az egész meccs, és Jake Paul örülhetett volna, ha nem úgy végzi, mint Carmine Vingo.
nov. 17. 10:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek, az utolsóval! ☝️
nov. 17. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!