Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Horváth Ádám Ninjutsu, vagy...

Horváth Ádám Ninjutsu, vagy Leung ting wing tsun kungfu megfelelőbb önvédelemre?

Figyelt kérdés
Később ufcznék is. Melyiket érdemes elkezdjem?

nov. 12. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
A gyakorikerdesek.hu függőket mindenki megeszi az utcán, járjon bármire is, UFC-be pedig még nézőként se engednének be. Egyébként se hiszem, hogy lenne pénzed ninjutsura vagy wing tsunra járni. Ezek drága kuruzslások.
nov. 12. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
UFC-zzél báttya :D
nov. 12. 22:35
 3/8 Thunderfairy ***** válasza:
Egyik se. Kezdj bele valami küzdősportba. Box, Kick box, Thay box, Savate, BJJ, birkozás és az eszközös harcművészetek Kali, Escrima. Meg lehet nézni hogy eredeti Wing Tsun mesterek milyen kis semmit se tudo bohocok lesznek amikor komolyan küzdeniűk kell. Pont az általad emlitett stilusokra jellemző hogy igyekeznek minnél több pénzt kicsalni töled. Én karatéztam Kyokushint, hát egyáltalán nem érzem úgy hogy hatékony lenne. Az általam emlitett stilusok valamelyikére iratkozzál be. Engem már pofozot le könnyedén romagyerek utcán, hiába volt a 4 év karate meg előtte 10 év könyvekből, filmekből. Most már én kitalálnék inkább magamnak egy saját stilust de nem fizetnék többet senkinek az oktatásomért.
nov. 13. 13:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezek sportok, nem harcművészetek. Az utcán nem működnek.
nov. 13. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked az utcán csak a sírva könyörgés működne.
nov. 13. 14:50
 6/8 Thunderfairy ***** válasza:

Kérdező.

Hát azért ez kicsit túlzó kijelentés hogy nem müködik. Főleg az eszközös harc esetén. De ha te így tudod akkor hajrá. Igy nem is kell kérdezni csak beiratkozni valahova. HGogy mit fog az adott helyzetbe érni majd megláttod. Nyugodtan utánanézhetsz neten hogy csinálnak kis hülyét ismert mesterekből is ringbe. Én jó szándékkal szóltam.

nov. 13. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre, hogy troll, Thunderfairy?
nov. 13. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Box,thai-box,kickbox,savate, birkózás,bjj,judo többi nem szükséges
nov. 16. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!