Izmos testépítő urak! Volt már rá példa, hogy egy szikár, kvázi anorexiás lyány rommá vert?
Figyelt kérdés
okt. 11. 03:13
1/9 anonim válasza:
Nem, csak arra volt példa, hogy rosszul lettem az itteni gyogyós kérdésektől.
2/9 anonim válasza:
Ez neked nagy fétised, kérdező! Minden nap kiírsz valami ilyesmit.
A valóságban nincsenek ilyen szituációk. Kisgyerek vagy még? Vagy aberrált középkorú perverz?
6/9 anonim válasza:
Kvázi anorexiás lány vagyok. 178 cm 55 kiló, 24 éves. 8 éves korom óta Taekwon-dozok, fekete öv 1 dan. Bárkit rommá verek. Téged is. Szeretnéd?
7/9 anonim válasza:
Azért a bárkit az túlzás utolsó. Egy 170-175 centis, 70 kilós férfi aki 5 é e küzdősportol már elég lenne utcán.
8/9 anonim válasza:
Jól van, legyen elég pláne az uTCán...édes Jó Istenem, ennyire fogyatékos kérdést, ráadásul hajnalban. Bele se merek gondolni, milyen ember írhat ki ilyeneket.
9/9 anonim válasza:
#7-es.
Az utcán nem verekszünk, hanem elfutunk. Én nem tudhatom, hogy aki odaáll kötözködni, az sportoló-e, vagy csak részeg barom. megrúgom, elesik, meghal. Bár egy 5 éve küzdősportoló is csak akkor verekszik az utcán, ha rátámadnak és elkerülhetetlen. Nem azért sportolunk, edzünk, hogy barmokkal akaszkodjunk össze az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!