Szerintetek melyik karate stílus a legalkalmasabb önvédelemre?
Kempo az ami karaték közül a legjobb utcára, sztem.
Meg még a Wing Tsun Kung-Fut tudom ajánlani, abban minden van, amit más küzdősportokban nem szabad alkalmazni. :)
a Karate nem szar megtudod vele vedeni magad.
en a Weng Chunt ajanlanam az nincs magyarorszagon de nalunk szerbiaban van.a Karate is jo de annak is tobb stilusa van a K1 inkabb versenysport
Kyokushin elegge kemeny
Shotokanban tobb technika van
Wado Ryu tobb dobas
Goju Ryu annal is sokfele technika van :)
a Shito Ryuvel meg nem talakoztam de hallottam hogy jo mert atmenet a lagy es az eros kozott tehat mind2o van benne
Wing Tsun is jo de csak bena tamadok ellen sztem kicsit statikus nagyon nem mozgekony bar ujjabban nagyon folvan kapva
de a Weng Chun mas az is deli shaolinbol jon viszont ottmar megy rendesen az onvedelem :) Nemetek Andreas Hoffman mester hozta be a stilust kinabol ahol Wai Yen tanitotta ot meg nem nagyon elterjedt viszont hatasos
a krav magaval sincs gond az is szep a maga stilusaban
bar az inkabb olyan hogy a zsidok osszeloptak mas stilusokbol csak mondom amugy hatasos :D
remelem segitettem
Gyere ellenem én birkózó vagyok és kung fu-s egyben
az Aikido-ra azt mondják akkor jó ha elértél benne egy bizonyos szintet én meg úgy b@szom a zöld öves shotokan karatésokat a falnak, hogy még a vakolat is lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!