Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Falmászók, az alábbi boulderek...

Falmászók, az alábbi boulderek gym-ekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Boulder Academy Budapest

Spot Boulder

Fless!

Flow Boulder

Mountex Boulder

MAG47

GI Boulder Club

Monkey Boulder

Ha van tapasztalat akkor kérlek írjatok le, illetve, hogy ár-érték arányban megéri-e

aug. 11. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Én Flowba, BAB-ba és Big Wallba járok, de csak téli időszakban, amikor este sötét és hideg van már a Rókához.

Flowba csak hajnalban vagy ha tudsz hétköznap nap közben érdemes menni, mert este tömegnyomor van, de úgy hogy még zárás előtt 1 órával is, pedig 23-kor zár. Sok út van, mindenféle nehézségben és tágas. Hetente lecserélik egy részét. Negatívum, hogy nem túl jók takarítasban, volt hogy reggel mentem és fullon ziás volt minden, az öltöző is.

BAB az kisebb, szűkebb, de kb. ugyanannyi út van. Szerintem kreatívabb útjaik vannak mint a Flownak, legalábbis azok közül, amiket meg tudok mászni (fehér, kék és a sárgák egy része). Hasonlóa sűrűn cserélik az utakat mint a Flowban. Nekem összességében jobban tetszik mint a Flow, de még nem voltam máskor mint hajnalban, amikor kevesen vannak.

Big Wallban is van boulder, de csak amiatz nem érdemes menni, a köteles mászás miatt viszont nyilván igen. Boulder egy kis teremben van, kevés, és alig cserélik, illetve kint, az a része jobb, de hiába fedett nagyjából, esőben azért megázik. Sajnos a köteles mászófalak nagyon hamar megtelnek hétvégén meg este, reggel nincsenek nyitva. Viszont MAG47-el szemben shabad használni lapkát biztosításhoz, utóbbiba emiatt nem is megyek, mert nem találom biztonságosnak, ha nekem nem komfortos biztosító eszközt kell használnom.

aug. 11. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:

A Big Wall mióta bolulder? Nem az, mert itt köteles mászás van. A kérdező kifejezetten boulder termekről érdeklődik.

A Mag47 nekem nem jött be.

Legjobb a Monkey Boulder, ár-érték arányban és színvolnalban is, tehát minden szempontból. Ezt tudom ajánlani.

aug. 14. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:

2:

Csak kíváncsiságból kérdezem, ilyenkor milyen technikával futod át a kommentet, ha olyanokba kötsz bele, hogy a Big Wall nem boulder, mikor leírtam hogy ott is van boulder, de alapvetően a köteles mászásról szól a hely. Meg részletezgem is, hogy van egy kinti boulder rész, az nem annyira rossz, de a benti egysíkú. Te láhatóan ezt el sem olvastad, de simán belekötöttél, hogy említem, tehát itt valami gyors átfutós módszer lehet, amivel pont a lényeg maradt ki neked.

Egyebként a Mag47 is köteles mászóterem elsősorban, ahol a Big Wallhoz hasonlóan van boulder rész is, fura hogy belekötsz a Big Wall említésebe, erre te említesz egy hasonlót.

aug. 14. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!