Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Túlsúlyosként falmászás?

Túlsúlyosként falmászás?

Figyelt kérdés

Üdv

Nem rég indultam el a fogyásomon, eddig csak dietetikussal, jövő héten már személyi edző segítségével elkezdek mozogni is. Nem feltétlen szeretnék izompacsirta lenni és nagyon vékony se, egy átlag, egészséges testalkat nekem bőven megfelel.

Régóta szemezgetek a falmászással, de nekem úgy tűnik, ehhez kell egyfajta vékonyabb testalkat, hogy jobban odasimulhass a falhoz és közelebb legyen a súlypontod. Jól gondolom? Érdemes inkább várnom, míg lefogyok és erősödöm, vagy igazából kipróbálhatom magam most is?

Köszönöm a tanácsokat

2024. jún. 30. 11:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Van kedved? Sport amit szeretsz? Nem fáj semmid tőle? Csináld!

Szép lassan belejössz. Senki se pókként kezdi. Majd mész könnyebb pályákon aztán fogysz, erosodsz es kesobb nehezebbeken

2024. jún. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!