Három nehézsúlyú profi boxoló vs egy igazi kung fu mester, ki nyerne?
Igaz, hogy itt nem 3 ellen küzdenek a mesterek, csak egy ellenfél ellen, de így is vicces eredmények születnek:
A bokszolók és a kung fu mester közötti harc kimenetele nagyon változó lehet, és számos tényezőtől függ, például a harcosok képzettsége, tapasztalata és fizikai állapota. A bokszolók előnyt élvezhetnek a testi erő és az ütőképesség terén, míg a kung fu mester képzettsége a harcművészetek terén, a reflexei és a technikai tudása lehet előnyös.
Végül is, egy ilyen találkozó kimenetele egyedi lenne minden egyes harcosra és az adott helyzetre nézve. Előfordulhat, hogy a bokszolók gyorsan lerendeznék a kung fu mestert, de ugyanúgy előfordulhat, hogy a kung fu mester ügyesen kihasználná a technikai tudását és megnyerné a csatát. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a sporteseményeken való részvételhez szabályok és szabályok szabályozzák a harcot, ami itt nem biztos, hogy érvényesülne.
Mindenképpen fontos lenne, hogy az ilyen típusú találkozókat szigorú felügyelet és biztonsági intézkedések mellett rendezzék meg, hogy elkerüljék a sérüléseket.
Kung fu mester=60-70 kilós törpe kínai...
Hiába ütné meg erővel a 120 kilós heti 12x edző óriást, lepattanna róla.
Ha viszont bemegy 1 ütés is a boxolótól a kis kínai kifekszik.
Egyértelműen a boxoló nyer, mert az egy igazi harcművészet. A kungfu az levegősimogatás maximum. Filmen esetleg jól nézhet, ki olyannak, aki nem tud harcolni. Én is szerettem az ip man filmeket, amíg nem kezdtem el harcművészeteket űzni. Azóta teljesen röhejes. A kungfu egy vicc.
Sandát nem sorolnám ide, nyilván nem erre a műfajra gondol senki, amikor a kungfut hallja, hiszen a Sanda működő rendszer, de itthon meg a nyugaton nem nagyon elérhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!