Teljesen amatőrként meg lehet valahogy mászni az Everesten, úgy fel szeretnék menni 8848 méterre, van ott valami kiépített turistaút vagy valakit el tudna engem oda vinni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 18:26
1/7 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez ilyen medveriasztós troll kérdés, vagy valóban baj van az irányítóban.
2/7 anonim válasza:
Nem, apu. Raadasul pont tegnap mondta egy pakisztani hegymaszono a radioban, hogy rossz idoben ket ora kesest okozott lefele menekulesnel a gyakorlatlan hegymaszok panikolasa. Gyakorlatlan azt jelenti, hogy mar hatezer metereket maszott, csak nem a Himalajat.
3/7 anonim válasza:
kezdőként azt sem tudod hogy kell levegőt venni, és mikor kell lépni.
4/7 anonim válasza:
Teljesen amatőrként valószínűleg 4-5000 méterig sem jutnál.
6/7 anonim válasza:
Szerintem először próbálkozz az Alpokban vagy a Tátrában kisebb magashegyi túrákkal. Vannak jelzett és kiépített útvonalak. Egy 1000-1500 m-es mászás és ereszkedés is elég kemény tud lenni, még az edzetteknek is. Egy ilyen magashegyi túra után tudni fogod a választ a kérdésedre.
7/7 anonim válasza:
Jó lesz neki a János hegy is a libegő alatt, felfelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!