Ezek a hegymászok miből élnek? Pl ez a Suhajda Szilárd, úgy olvastam, hogy ingyen nem lehet felmászni a hegyekre
Figyelt kérdés
Valakiknek fizetni kell, ezt miből finanszírozzák, miből élnek ezek?2023. máj. 27. 08:03
11/18 anonim válasza:
15-20 millió forint alsó hangon,hogy valaki eljusson a legmagasabbra.
12/18 anonim válasza:
10es. Szerinted mikor volt fontosabb az emberèlet a pènznèl?!
13/18 anonim válasza:
Felelőtlen butaság az egész. Nem tudnak tanulni egymás tragédiájából. Az akaraterőt legalább valami értelmes dologra fordítanák. Ha sikerült volna is amit akart egyáltalán semmi értelme nem lett volna neki.
14/18 anonim válasza:
De a szponzoroknak ez miért éri meg? Azt értem ha olyan terméket adnak el valakivel, aki valamit elér, amit el lehet úgy nyomni, hogy na az amit felvett/megevett/beszedett stb segített. De pl a kyocera? Lézernyomtatóval a világtetejére?
15/18 anonim válasza:
Zajo cuccot amúgy majdnem vettem de végül nyugati túracuccok mellett döntöttem.
16/18 anonim válasza:
Mindent csinált, még sportgitározást is tanított. 😂 Kérte hogy álljunk össze vagy tanítgassam már erre arra normális zenét Hendrixet bluest játszani. Mondom én nem okés és különben sem űzök sportot ebből és ő inkább egy Malmsteen és úgysem tud kijönni már belőle. Erre az anyjacsába elutazott esztergomba, ott kezdődött ez a hülyesége hogy mászás. Nem érdekelte semmi csak mászni. Mondom hülye vagy. Néha hazajött, akkor láttam csak. De akkor is csak ezek a nepáli túrák meg szalagok mindenhol a ház udvarán mintha nepálban lennénk bammeg. Azután sűrűsödtek a dolgok hiszen K2 után már látták benne az üzleti potenciált a szponzorok ugyanis nekik tök mindegy hogy élve vagy halva mászik, mindkettő híre ugyanaz és dől a lé. Akkor megismerte ezt a nőt, hipp-hopp jött a gyerek meg az esküvő. Csak a fejemet kapkodtam mire ez a nagy sietség, a múltkor még barinőd se volt öreg. Egyre rosszabb lett a helyzet mert ez a nő sem különb. Innentől már keményen sodródtak a dolgok, muszáj volt megcsinálni mert benne volt a pénz és a szponzorok is noszogathatták. Természetesen a szülők is támogatták ami elvárható. Szóval én nem láttam már vagy két éve, folyton ezen a dolgon volt és én is a magamén.
17/18 anonim válasza:
Van civil munkájuk. Legtöbbször ipari alpinisták, hegyi vezetők, síoktatók. De vannak átlagosabb foglalkozások is.
Az expedíciókat ezen felül rengeteg szponzor támogatja.
18/18 anonim válasza:
16
Akkor ilyen Rizsatomi-féle lehetett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!