Box, villanó fehér fény, képszakadás?
Figyelt kérdés
Box sparring közben normális, hogyha fejen eltalálnak, akkor egy ilyen fehér villanás történik egy ezred másodpercre? Első egy kettőt még élvezem, de 3 4 után már elég kellemetlen tud lenni. Mondjuk ennyit ritkábban kapok br egy sparringos session alatt, és ilyen heti 1x van2023. márc. 28. 01:36
1/10 A kérdező kommentje:
Ja igen szóval egy ilyen villanásnál erre az ezred másodpercre nem is látok tényleg csak ez a fehér meh talán kicsit fekrtr bevillanás van. Képszakadádt úgy értettem.
2023. márc. 28. 01:36
2/10 anonim válasza:
Tipikusan ilyen fehér fénnyel szokott kezdődni az eszméletvesztés (nekem volt egyszer-kétszer). Figyelj jobban a védelemre, nehogy valami baj legyen.
3/10 A kérdező kommentje:
Elméletileg ez már agyrázkódás és a szem sérülése, a villanás. Szerintem abbahagyom a sparringolást
2023. márc. 28. 07:55
6/10 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál
2023. márc. 28. 18:29
7/10 anonim válasza:
Tehát, ha jól értem agyrázkódás gyanús sérülésed van, panaszaid és orvosnál nem voltál, helyette hajnali fél 2-kor a Gyakori kérdéseken várod a diagnózist.
Mindent értek, szívből remélem, hogy csupán unatkoztál és nem komoly a kérdés.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem vártam diagnózist. Olvastam erről a fehér villanásról, hogy ez annak lehet a jele. Gondoltam itt megkérdezem.
2023. márc. 28. 21:32
9/10 anonim válasza:
Menj el dokihoz.
Nézesd meg magad, nehogy később súlyosbodjon a baj.
A sparringot pedig hanyagold, illetve konzultálj erről az orvossal. Ő fog tudni érdemben segíteni. Jobbulást neked!
10/10 anonim válasza:
Megszédültél eléggé, először azt hittem a vércukrod ment le, de itt nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!