Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kempo vagy Thai Box?

Kempo vagy Thai Box?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik lenne alkalmasabb arra, hogy az utcán is meg tudjam védeni magam, ha arra kerülne a sor..?

köszi.

2010. okt. 5. 17:54
 1/10 anonim válasza:
Én mind a kettőt űzöm, de a thai box szerintem jobb.
2010. okt. 5. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Kapásból rossz a meglátásod.Nem megvédeni kell magad,hanem megelőzni,ellentámadni,elsőnek ütni,vagy elfutni.Tehát a helyzet felismerés és emberismeret.

Amúgy mindkettő nagyszerű sport.

2010. okt. 5. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű hogy a Kempo :O Ott van földharc is, fojtások, feszítések, sokkal jobb mint a ThaiBox - szerintem -

Thai Boxban nincs fogásból kiszabadulás -Kempoban van-

2010. okt. 5. 20:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2010. okt. 5. 20:43
 5/10 anonim válasza:

Én pedig az első véleményét osztom!

Votlam párszor, gyerekkoromban karatéztam is... Csak engem az zavar, hogy az edzők mindig egy-egy fogást mutatnak, de az nem működik, mert utcán 99,9% hogy nem úőgy fog megfogni, v megütni:P

Ezzel szemben a thai box szinte mint az igazi utcán való harc. Nagyvonalakban " csak ütni rúgni a másikat"...

2010. okt. 23. 01:38
 6/10 anonim ***** válasza:

egytől egyik nem normálisak az emberek!! figyelj már a kempo egy fos és miaz h nincs ksizabadulás fogásból thai boxban mutatok olyan linket ami csak thai box és csak pislogni fogsz!! http://www.youtube.com/watch?v=hiANsBkgqjU

tessék ezt nézd meg!! ez thai box!! kyokushin-ozok !! ha sokat fogsz futni rád szálnak és nem szabad elsőnek ütni mert akkor rád küldenek sok embert általában!! ne kötekedj kerüld el a konfliktust

F/15 10 éve kyokushinozok!

2011. jan. 29. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg az utolsó egy barom mácsak azért mert amit belinkeltél nem csak thai box hanem muay boran(régi stílusú thai box MO-n nem nagyon tanítanak iet) is. amúgy thai boxolok de több féle kűzdősportot is kipróbáltam és általában nem azért nyer valaki mert más sportot űz hanem nagyobb a tapasztalata..
2011. máj. 4. 21:20
 8/10 anonim válasza:
Azért a Kempo-t ne szóld le. Az NEm KARATE. VAn benne tradicionális forma gyakorlat is. De igen sokat tanítanak az utcái verekedésről is. Jártam kempora, boxra , most tai boxba kezdtem bele. Igazából a tai-box is és a kempo is tökéletesen alkamas arra h megvédd magad az utcán.Kérdés mi áll hozzád közelebb.A tradicionális vagy a szabadabb szellemű.
2011. júl. 18. 17:38
 9/10 anonim válasza:
a 21:24-es összevissza mond minden hülyeséget. amit kilinkelt az egy filmből való jelenet thaiboxban versenyeken sosem látsz ilyen kiszabadulásokat. nekem nincs bajom feltétlenül a thai-box-al ,de ha az utcán akarod megvédeni magad akkor mindenképpen a KEMPO-t ajánlom ,attól hogy a vizsgák miatt vannak forma gyakorlatok nem kell elítélni. Rengeteg real technikát is tartalmaz. :)ha halgatsz rám kempozni mész! :) ( én is kempozok )
2012. jan. 20. 17:24
 10/10 anonim válasza:
Szerintem egyik sem inkább MMA de én Karatézom is vagy ott van még a Jujitsu abban is vannak folytások földharc de a Kempo sem rosz szerintem jobba mint a Thai Box vagy ott a Kick Box az is jó de inkább menj Kempo-ra vagy MMA-ra :)
2013. febr. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!