Kézállásba mennyi idő alatt lehet megtanulni megállni egyhelyben (NEM FAL MELLETT)?
Figyelt kérdés
fél éve gyakorlom ,nagyon sokat fejlődtem ,10+mp-ig tudok menni ha nagyon koncentrálok
mennyi idő megtanulni hogy kb úgy menjen mint a lábonjárás:D?
2010. szept. 29. 14:57
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem elég a kézállást gyakorolnod,hanem erősödnöd is kell hozzá. Nekünk fél percig kellett megállni, meg vagy 30métert menni:S Sose sikerült...
2/9 A kérdező kommentje:
tornáztál?
2010. szept. 29. 22:20
3/9 anonim válasza:
Én elkeztem break-re járni, 1 hét alatt a semmiből (fel se tudtam menni) felfejlődtem odáig, hogy egyhelyben megtartom magam olyan 8 mp-ig. Szerintem gyakorlás, kitartás és motiváció kérdése.
4/9 A kérdező kommentje:
na ne viccelj már!
én már fél éve szenvedek vele, és még mindig nem megy úgy hogy egyhelybe több mint 10 mp-ig megtudjak állni
olyan elkeserítő, de én kitartok:(
2010. okt. 16. 21:00
5/9 anonim válasza:
Hát figy:
Kezd el úgy gyakorolni, hogy nem falnál csinálod, hanem simán. Válassz valami puhább helyet, fű, szivacs vagy valami. Először tapasztald ki, hogy mennyire kell lendülni ahoz, hogy ne kezdj el dőlni, mert akkor autómatikusan lépketsz abba az irányba. Ha megvan a középső súlypont akkor kell az időre rágyúrni.
6/9 anonim válasza:
automatikusan* Én kérek elnézést ;)
7/9 A kérdező kommentje:
úgy szoktam gyakorolni! nade sebaj köszi a választ
érdekes hogy annyi béna az egyensúly érzékem és mégis megakarom tanulni:D
2010. okt. 17. 09:41
8/9 anonim válasza:
bátorság kell hozzá főleg, amúgy meg csináld úgy, hogy az ujjhegyeidet jól belenyomod a talajba, az egynsúlyoz, és ne félj nagy lendületet ven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!