Free Run vagy parkour pécsen. Sziasztok Van akárki Pécsen akikkel lehetne gyarorolni, tanulni free runt vagy parkourt? Nekem nagyon tetszik csak kevés ismerősöm van és egyik sem űzi ezt a sportot.
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 14:18
1/3 anonim válasza:
Elég ritka de előfordul hogy tartanak termes edzést. Viszont többnyire az utcán szoktak gyakorolni, ha vannak helybéliek, esetleg puhatolózhatsz utánuk, vagy finoman megkérdezheted hogy gyakorolhatsz-e velük. Most így ennyit tudok mondani...
2/3 anonim válasza:
hát ha még aktuális:én is pécsi vok és én is meg akarok tanulni csak kéne segytség (ha nem baj h lány vok )
3/3 Jmester válasza:
Sziasztok igazából én is szívesen megtanulnám a dolgot nagyon szeretek mozogni aztán pont jól jönne:)
Össze kéne hozni valamit ha még nincs esetleg..
Üdv Jani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!