Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Free Run vagy parkour pécsen....

Free Run vagy parkour pécsen. Sziasztok Van akárki Pécsen akikkel lehetne gyarorolni, tanulni free runt vagy parkourt? Nekem nagyon tetszik csak kevés ismerősöm van és egyik sem űzi ezt a sportot.

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég ritka de előfordul hogy tartanak termes edzést. Viszont többnyire az utcán szoktak gyakorolni, ha vannak helybéliek, esetleg puhatolózhatsz utánuk, vagy finoman megkérdezheted hogy gyakorolhatsz-e velük. Most így ennyit tudok mondani...
2010. szept. 26. 15:38
 2/3 anonim válasza:
hát ha még aktuális:én is pécsi vok és én is meg akarok tanulni csak kéne segytség (ha nem baj h lány vok )
2011. aug. 16. 17:48
 3/3 Jmester válasza:

Sziasztok igazából én is szívesen megtanulnám a dolgot nagyon szeretek mozogni aztán pont jól jönne:)

Össze kéne hozni valamit ha még nincs esetleg..

Üdv Jani.

2011. dec. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!