Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik harcművészetet érdemes...

Melyik harcművészetet érdemes inkább elkezdeni?

Figyelt kérdés
Brazil jiu jitsu, vagy birkózás? Fiatal felnőtt vagyok, magas, vékony. De szeretnék egy harcművészetbe belevágni, és ez a kettő nagyon tetszik.
2022. szept. 3. 17:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hmm pedig már gondolkodtam, hogy Wing Tsunozni kezdek inkább, tiktokon láttam egy dagadt csávót szolnoki edzésen ahogy készül arra hogy szuperfeketeövesnindzsaszamuráj legyen, aki olyan halálos, hogy nem megy MMAzni, mert félti a többiekdt :Dd. Fú komolyan mondom ha kicsit felfejlődök, akkor elmegyek ilyen bullshido edzésekre, hogy kihívjam a mestereket és levideózzam. Szerinted ehhez hány hónap kell?
2022. szept. 4. 02:30
 12/15 anonim válasza:
37%

Azért mertem írni a zen bu kan kempo karatet mert volt benne reszem, nem az a nocontact karate. A karate a nevében sokkal inkább csak a művészetre utal a harcban. 3 év után hagytam ott mert felszedtem 30kgt és úgy gondoltam, hogy az mma így már közelebb áll hozzám. Tévedtem míg kempo alatt megtanultam ütni rugni fogni és még aljaskodni is, addig mma közben csak a csépelés ment értelmetlenül.

Csak vess rá egy pillantást, néhány nagyszájú jitsust, kickboxert sikerült elpicsáznom úgy, hogy nekem csak játék volt az egész és ütésről ütésre omlottak össze.

2022. szept. 4. 08:11
 13/15 NTBS ***** válasza:
Birkózás.
2022. szept. 4. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Wing tsun annyit ér önvédelemre mintha húggyal kenegetnéd magad
2022. szept. 5. 22:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Tudom, irónia volt :D
2022. szept. 6. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!