Nyíregyházán a gönczi teamot? Mit kell erről tudni valaki írja meg mert neten nem találom.
Figyelt kérdés
arra lenne kíváncsi hogy én azt hallottam hogy van ott egy gyerek akinek a bátyját lelőtték mert annyira belelendült a verekedésbe hogy a kommandósok se bírtak vele puszta kézzel és hátba lőtték mert nem volt más választás a gyerek k1 magyar bajnok volt.2010. szept. 23. 20:42
1/2 clint válasza:
az akire gondolsz, az Sándor György kicsit elferdítve mondták ezt neked. Senkinek sem lehet a bátyja sztem a göncziéktől mível Sándor a pittbull team edzője, az ország talán legeredményesebb küzdősportosai vannak ott kempoban, mma-ban és thaiboxban vagy kickboxban is. Tolószékben oktat.
Egy falusi verekedésben lőtték hátba, és ő nem is verekedett hanem az edzőtársai. Egy részeg rendőr lőtt.
És mível ez 1991-ben volt ezért k1 bajnok végképp nem lehetett, mert az első k1 grand prix 1993-ban volt, és jó ideig csak japánban. Sándor sima kickboxos volt, de az egyik legjobb.
2/2 anonim válasza:
A pit bull team pesten van, ő pedig Szabolcsi volt. A gönczi team Nyíregyházán van, a McDonald’s mellett majdnem. Akit te írtál kérdező, pesten oktat valahol. Az első kommentelő meg is írta a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!