Dr. Dolinay Tamásnak (Nyíregyházán) hol találom a magánrendelését?
Figyelt kérdés
Mikor és mennyiért rendel?2010. febr. 1. 10:15
1/3 anonim válasza:
Hello! Én is érdeklődtem ugy 2 hónappal ezelőtt a Doktor Úr iránt, mivel én Ukrajnában lakok, ezért nem tudtam megkeresni, hogy hol van a magánrendelője, de a munkahelyén érdeklődtem, ahol el is magyarázták, de mivel én nem betegség miatt kerestem, így felfüggesztettem a dolgot. Így nem kerestem meg! Amúgy a Jósa András Kórházban dolgozik a sebészeti tömb után balra van arehabilitációs osztály, ott próbálj meg érdeklődni! Légyszi, ha megtudod ird már le, mert engem is nagyon érdekelne, csak nekem olyan könnyű eljutni, hogy megtaláljam!
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Hétfőként rendel,a búza utcán!
De sokat kell várni azt mondták!
Én még nem hívtam fel időpontért.
2010. febr. 1. 19:11
3/3 anonim válasza:
Köszi/De sajna én még a telcsiszámát sem tudom.Szerinted baj ha ide leirnád nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!