Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Dr. Dolinay Tamásnak (Nyíregyh...

Dr. Dolinay Tamásnak (Nyíregyházán) hol találom a magánrendelését?

Figyelt kérdés
Mikor és mennyiért rendel?
2010. febr. 1. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hello! Én is érdeklődtem ugy 2 hónappal ezelőtt a Doktor Úr iránt, mivel én Ukrajnában lakok, ezért nem tudtam megkeresni, hogy hol van a magánrendelője, de a munkahelyén érdeklődtem, ahol el is magyarázták, de mivel én nem betegség miatt kerestem, így felfüggesztettem a dolgot. Így nem kerestem meg! Amúgy a Jósa András Kórházban dolgozik a sebészeti tömb után balra van arehabilitációs osztály, ott próbálj meg érdeklődni! Légyszi, ha megtudod ird már le, mert engem is nagyon érdekelne, csak nekem olyan könnyű eljutni, hogy megtaláljam!
2010. febr. 1. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Hétfőként rendel,a búza utcán!

De sokat kell várni azt mondták!

Én még nem hívtam fel időpontért.

2010. febr. 1. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszi/De sajna én még a telcsiszámát sem tudom.Szerinted baj ha ide leirnád nekem?
2010. febr. 1. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!