Milyen longboardra lenne szükségem?
A fő célom leginkább városban A-ból B-be eljutás lenne, nem szeretnék trükközni vele vagy ilyesmi. Régebben volt egy egyszerű gördeszkám, akkor még nem tudtam, hogy létezik kifejezetten olyan típus, ami utcára való, így azzal állandóan belefutottam a kis kavicsokba..😂 Szóval főképp a stabilitás lenne a szempont, és hogy ezekkel a kisebb akadályokkal minél kevesebb legyen a probléma. Úgy 40 körül szánnék rá maximum szívesen, így kezdőként.
Nézelődtem gördeszkás magyar boltok oldalain, de elég drágának tűntek. Olvastam, hogy a decathlonosok is egészen jók, viszont rengeteg fajta van. Ezekről mi a véleményetek?
Az utolsónak a formája tűnt eddig a legszimpibbnek, mert úgy olvastam ez picit stabilabb, amiért a deszka lejjebb van. Viszont ez már nagyon speckónak tűnik. Plusz a merevség mit befolyásol? Mert ez pl egy nagyon merev lap.
Ha van esetleg konkrét linketek típushoz, vagy ötletetek hogy hol érdemes nézelődni, akkor írjátok.
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, szép napot nektek!🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!