Normális az, hogy egy küzdősport edzésen rendszeresen cserélődnek az emberek?
Figyelt kérdés
Tavaly októberben kezdtem ide járni, azóta teljesen más emberek járnak ide, mint mikor elkezdtem. A társaság kétszer lecserélődött. Jönnek emberek, járnak pár hétig-hónapig, aztán eltűnnek, jönnek helyettük mások.2022. máj. 13. 21:33
1/5 anonim válasza:
Hát én jártam már egypár helyre de egy kemény mag mindenhol volt, akik évek óta jártak oda. Valamit ez mond az edzőkről ha nincs rendes tanítványuk. Vagy lehetsz te az :D
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális,ha küzdösportrol van szo. (Csak keveseknek ad sikerélményt!)
3/5 anonim válasza:
Igen, a hobbista küzdősport edzések az elmúlt 10-15 évben pont annyira felhígultak, mint a konditermek. Átjáróház.
4/5 anonim válasza:
Nalunk van fix brigad meg vannak akik cserelodnek. Ha ott mindenki cserelodik akkor gondolom noname xar hely.
5/5 anonim válasza:
Nálunk van egy keménymag, nagyjából 10 ember, aki általában ott vannak (igaz, kis dojo vagyunk).
Illetve, vannak azok, akik megnéznek egy-egy edzést, járnak rövidebb-hosszabb ideig utána eltűnnek és többet nem hallunk róluk.
Egy régebbi dojo-ban esett szét teljesen a társaság, mivel kiderült az oktatóról, hogy elsikkasztotta a vizsgapénzeket és volt pár elég zűrös ügye. Ott inkább a bizalmi vállság miatt történt a dolog.
Ha fluktuáció van, annak lehet több oka is és nem biztos, hogy Te kezdőként, kívülállóként látod ezeket az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!