A Nihon-jin-su karate vagy az Anata-shizukadoawa karate a hatékonyabb boksz, birkózás, thai box vagy Wing Tsun ellen? Vagy akár utcára...
Mindegy mit tanul az ember, ha azt jól megtanulja és gyakorolja. Főleg utcán, vagy kocsmában egy kömüves ellen is.
Thai box edző barátom edzésire szoktam néha elmenni, hogy ne csak a Kyokusnin szabályrendszere alapján mozogjak, sparringolhatok, de a versenyzői közelébe sem enged, nehogy sérülést okozzak nekik. Egyszerű sima thai box versenyző nincs hozzászokva az ushiró mawashi jodan gerihez.
Utolsónak:
Ennyi! Levernéd őket könnyedén!!
Szasztok megint!
Nekem jöhetne ilyen mawashi geri, de ráborítanék egy akkorát utána hogy a pultot is lebontaná ahogy repül felé.
József 58F kőműves.
Kaptam én már ilyen nyikhajoktól ilyen bemutatkozó ütés rúgás kombót, azt mikor visszaszóltam hogy ennyi volt a mutatvány megkődtem nekik egy akkora sajtos tejfölöst a kobakra hogy egy hétig szívószálal ette a húslevest is.
16:
Nem esik le ugye, hogy direkt trollkodik? Pont az itt lévő "Arcművészeket" akarná kiparodizálni?
19:
Nem, Tsunban van a láncütés, erre hivatkozva nevezte ki külön stílusnak Leung Ting, mivel ő ugye mindenáron Nagymester akart lenni. Emiatt se engedi, hogy ugyanazokon a néven legyen ez a technika a többi irányzatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!