Brazil jiu jitsut vagy a szumót érdemesebb elkezdeni?
"Mindkettő testharc/birkózás"
A szumó egyik sem. 2 rikisi harca egy dohjóban, cselgáncs és az aikidó keveréke a szumó.
A bjj pedig megint teljesen más tészta.
Ha kövér vagy mint egy disznó akkor szumóznod kell, ha sportos vagy akkor bjj.
Soha nem értettem ezeket az elkezdek egy küzdősportot aztán kemény leszek, típusú legényeket.
Nincs igazi tudás mögöttük.Lejönnek szombat este a kocsmába iszogatni, oszt ha rosszul szólok nekik vissza, zizegnek mint egy falevél, még a poharat sem tudják utána remegés nélkül felemelni.
Ilyen zsírmangalicákat már párszor átmasszíroztam, mikor nem fértek el a pultnál.
Szokásuk hogy meglöknek, mert ugye szikár vagyok, ez meg a melóskabátban nadrágban nem látszódik.
Aztán mikor fordulatból kettőt áthúzok nekik állcsúcsra, meg fültőre, aztán esnek összefele,mint az ablakon kidobott vizes ruha, csak nevetnek rajtuk.
József 58F
Kőműves
Kezdd el mindkettőt.
A 4-es hozzászóló már volt József, Jenő, és Elemér is. Tehát mezei troll. Ennyire hitelesek a történetei.
De a birkózás, judo, bjj, szumó, ezek egy kategória.
Olyan, mint a kickbox meg a thai box
Annyi pénzem nincs, hogy mindkét helyre fizessem a bérletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!