Hol lehet venni árnyékot?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom bokszolóktól, és karatésoktól hogy árnyékkal harcolnak. Arra lennék kíváncsi, hogy hol lehet venni ilyen árnyékot, és hogy kb mennyibe kerül? Sürgős lenne!2010. szept. 16. 20:05
1/9 anonim válasza:
Én eladom neked.5000-ért viheted.
2/9 A kérdező kommentje:
Hol lehetne átvenni?
2010. szept. 16. 20:09
4/9 anonim válasza:
Az "árnyékkal harcolást", "árnyékbokszot", vagy legegyszerűbben árnyékolást arra mondják, hogy a küzdő a technikáinak fejlesztésére azokat partner, bokszzsák és minden más segédeszköz nélkül, csak a levegőbe küldve hajtja végre. Szóval a levegőbe üt-rúg. Ez egy kifejezés, nem egy megfogható edzőszer.
5/9 anonim válasza:
'23:24',
Elrontottad '20:06' uzletet...
:-D
6/9 anonim válasza:
Sztem kamu .
De ha nem az akkor egy hihetetlen nagy idióta vagy XD
7/9 A kérdező kommentje:
Mi után egy srác memóriakártyát akart letölteni, gondoltam én is kitalálok vmi okosságot :D
2010. szept. 17. 19:45
8/9 anonim válasza:
nekem van Rosz árnyákom, már vagy 2 hónapja ott porosodik a szekrényben, ha érdekel, írj és az árat megbeszéljük, postai utánvéttel tudom is küldeni. kicsit lehasznált már, de még használható.
9/9 anonim válasza:
nekem van eladó, de csak női azt meg nem illik ütni, ha férfi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!