Sziklászáshoz milyen cipő kell?
Tökéletesen meg tudom oldani a problémámat. Arra mondtam, hogy nem kell osztani az észt, hogy van még időm, meg rosszul is mondtam, négy hetem van. Különben mit kell ezen megsértődni?
Nem mellesleg cipőt nem veszünk rendelésre, ahogy ruhát alapvetően nem célszerű rendelni. Hasznos lehet felpróbálni. Cipőt főleg. Ennyi az egész. Nem bonyolult probléma, de elmenni Pestre egy pár cipőért? Mindegy. Meg tudom oldani, nem kell hülyének nézni.
Különbeb meg ki a f@sz mondott neked falat? Az tény, hogy a kérdésben "sziklászás" van, mert elírtam, de kifejtettem, és ott jól írtam. Nem tudod értelmezni a kérdést?
Nagyon megsérthettelek, ha nem reagálsz. Nem baj. Mostanra beszereztem egy nagyon tuti túracipőt. Igen, ma. Elvileg mászáshoz is megfelelő.
Amúgy még négy hetem van, tehát még meggondolhatom magam, hogy elmenjek-e Pestre egy pár cipőért. Rendelni biztos nem fogok.
Az első válasz hasznos volt.
Nem sértettél meg, órán voltam, a szegedi egyetemen (biztos, hogy pesti vagyok? :p ). Fel se tűnt, hogy elírtad a kérdésben, sziklamászásnak olvastam :)
Nem webshopos rendelés, azaz nincs semmi kötelezettséged. Meghozzák a cipőt, felpróbálod, ha jó, megveheted, de nem kötelező. Amiről te beszélsz, az webshopos rendelés, úgy valóban nem ajánlott cipőt venni, mivel a visszaküldés postáját te fizeted elállás esetén.
Nem kell elmenni Budapestre, elég elugrani a kecskeméti decathlonba, miután megérkezett és szóltak, hogy mehetsz érte.
Örülök, hogy szereztél túracipőt, de hacsak nem via ferrata a cél, 2 alkalom után fogod mászáshoz alkalmatlannak érezni.
Na, látod. Tudsz te normális választ is adni, ha akarsz. A pesti dologba ne menjünk bele.
Ha meg két alkalom után alkalmatlannak találom, akkor így jártam. De még az is lehet, hogy a későbbiekben nem is fog kelleni, akkor meg semmi értelme a mászócipőnek. Kirándulni szeretek, arra meg tökéletes a túracipő. Érted? Ez a bajom a mászócipővel. Ha kesőbb meg kell, akkor meg beszerzek egy pár mászócipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!