Sziklászáshoz milyen cipő kell?
Decathlonban is kapsz mászócipőt, illetve túraboltban is, ha van a környékeden.
Edzőcipőknek általában túl puha a talpa, inkább túracipő, ha nem találsz mászócipőt. Magashegyi túrákon másznak az emberek túracipőben vagy túrabakancsban is, igaz általában kevésbé technikás útvonalakon, mint a sziklamászók.
A kecskeméti Decatlonban nincs mászócipő. Minek is lenne?! Az egyik eladó mondta, hogy ott nem is lesz, de a budaörsi Decatlonban van. Hát, köszi!
De köszönöm a válaszodat!
Szerintem tied a másik kérdés is, amire válaszoltam az előbb, de a Decathlonba menj be és mondd, hogy szeretnél a méretedben cipőt. Pár nap alatt megérkezik. A Decathlon nem egy maszek hely, hanem egy lánc. Szállítanak jobbra-balra mindenféle cuccot. Ha ezt nem mondta az eladó, akkor jól seggbe kéne rúgnia a főnöknek.
Nem, túracipő rendes mászáshoz nem jó. Olyan, mintha síkesztűben próbálnál meg klasszikus gitározni.
Már bánom, hogy segítek :) Oldd meg. Nem hiszem el, hogy nem vagy képes egy ilyen bonyolult problémára önállóan megoldást találni. Fel is lehet őket hívni, hogy "cső, mikorra tudtok áthozni nekem ebből a mászócipőből egy 41-est meg 42-est? Köszi!"
Hogy fogsz így falat mászni? Ott is gyakran meg kell oldani egy problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!