Lehetséges az, hogy egy sovány külsejű nő karatéval legyőz nála jóval nagyobb súlycsoportú férfiakat? Vannak olyan pontok a testen, amelyek eltalálására irányulnak az ütések és rúgások?
itt van.ez a kurzus kimondottan csajoknak van.
Köszi, mindjárt megnézem.
Annyféle küzdősport van, hogy nehéz választani közülük. Pláne ha még olyanok is vannak, amikről nem hallottam....
Görbe Nóra Taekwondos volt, nem Karatés.:) Csak akkoriban a Taekwondo nem volt annyira elterjedt, mint a Karate, ezért mondták inkább azt, hogy Karatés.:) Amúgy pl. a mesterét is ismerem.:)
Egyébként persze.:) A gyorsaság pl. sokkal többet ér, mint a töménytelen mennyiségű és súlyú izomzat. Nézd csak meg Bruce Lee-t, nem volt egy hatalmas darab ember, de hihetetlenül gyors volt!!! Amúgy ezeket a bizonyos pontokat bármilyen harcművészeti edzésen megtanítják, ez alap.:) Na meg a lányoknak előnye az is, hogy sokkal lazábbak, azért az is számít.:)
Egyébként tapasztalatból beszélek, ugyanis rengetegszer volt olyan, hogy nálam jóval nagyobb darab emberrel (magasságra is, meg súlyra is) kerültem össze akár versenyen, akár edzésen és nem okozot problémát.;)
Az előző vagyok.
Egyébként én azt mondom, hogy nyugodtan kezdj bele akármilyen harcművészetbe.:) Én személy szerint Taekwondozom, és a sok tévhittel ellentétben, ez egy nagyon jó harcművészet és igenis megtanulsz mindent, ami az önvédelemhez kell.:) Meg még a Hapkido is nagyon jó, az meg kifejezetten az önvédelemre specializálódik, és ez is koreai harcművészet, mint a Taekwondo.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!