Vannak ilyen boxtermek, edzőtermek Pesten?
Vannak olyan edzőtermek, ahová nem kell boxedzésre bejelentkezni, de van ring, zsák, esetleg kesztyű, ahová le lehet menni kesztyűzni haverokkal?
Filmekben, sorozatokban gyakran látni olyan edzőtermeket, boxtermeket, ahol edzési időn kívül le lehet járni és van rendes felszerelés.
Pesten ismertek ilyet? Hova tudnék, tudnánk így lemenni edzeni?
Normálisabb helyeken ilyet nem engednek. Hogy a filmekben/sorozatokban mi van, az nem érdekes, ez a való világ.
Szerinted csak úgy engedni kellene random embereknek a zsák, felszerelés használatát, még akkoris, ha netán fizetnének érte? Másik dolog, amennyiben ott sérülsz le ( értsd rosszul ütsz és eltörik a csuklód, egyik spanod túl nagyot kap ), kit is vesznek elő érte? Edzésidőn kívül meg mégis ki a franc tartózkodna huzamosabb ideig egy teremben?
Tényleg inkább hallgass az elsőre és kezdj el járni normálisan
"Éveken keresztül jártam boxolni…és a kesztyűzéshez, zsákoláshoz szükséges felszereléssel és tapasztalattal is rendelkezünk. Szóval ez így nettó baromság"
Akkor miért nem veszel egy zsákot, meg ami kell, esetleg második megoldásként a régi klubodnál is érdeklődhetnél.
"Éveken keresztül jártam boxolni…és a kesztyűzéshez, zsákoláshoz szükséges felszereléssel és tapasztalattal is rendelkezünk." Ezt neked így bemondásra egy egyesület sem fogja elhinni, úgyhogy nem fog radnom embereket beengedni abba a szentélybe, ahol ő egy vagy több csoportnak az edzéseit tartja, még akkor se, ha te ezért fizetsz valamennyit.
Tudom, hogy a mai világban, ahol már minden második ember konditerembe jár súlyzókat dobálni, ott természetes, hogy random senkik az utcáról betévedve kifizetnek egy napijegyet/bérletet, aztán mennek szétrángatni a gépeket, de a küzdősportok edzőtermei/dojói máshogy működnek, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!