Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Vannak ilyen boxtermek,...

Vannak ilyen boxtermek, edzőtermek Pesten?

Figyelt kérdés

Vannak olyan edzőtermek, ahová nem kell boxedzésre bejelentkezni, de van ring, zsák, esetleg kesztyű, ahová le lehet menni kesztyűzni haverokkal?

Filmekben, sorozatokban gyakran látni olyan edzőtermeket, boxtermeket, ahol edzési időn kívül le lehet járni és van rendes felszerelés.

Pesten ismertek ilyet? Hova tudnék, tudnánk így lemenni edzeni?

2022. febr. 16. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Semmi értelme. Foleg, hogy ütni nem tudsz normálisan. Le légy fosos iratkozz be haverokkal
2022. febr. 16. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Normálisabb helyeken ilyet nem engednek. Hogy a filmekben/sorozatokban mi van, az nem érdekes, ez a való világ.

Szerinted csak úgy engedni kellene random embereknek a zsák, felszerelés használatát, még akkoris, ha netán fizetnének érte? Másik dolog, amennyiben ott sérülsz le ( értsd rosszul ütsz és eltörik a csuklód, egyik spanod túl nagyot kap ), kit is vesznek elő érte? Edzésidőn kívül meg mégis ki a franc tartózkodna huzamosabb ideig egy teremben?

Tényleg inkább hallgass az elsőre és kezdj el járni normálisan

2022. febr. 16. 23:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Éveken keresztül jártam boxolni…és a kesztyűzéshez, zsákoláshoz szükséges felszereléssel és tapasztalattal is rendelkezünk. Szóval ez így nettó baromság
2022. febr. 17. 07:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Éveken keresztül jártam boxolni…és a kesztyűzéshez, zsákoláshoz szükséges felszereléssel és tapasztalattal is rendelkezünk. Szóval ez így nettó baromság"

Akkor miért nem veszel egy zsákot, meg ami kell, esetleg második megoldásként a régi klubodnál is érdeklődhetnél.

2022. febr. 17. 11:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyílván nem ok nélkül tettem fel kérdést. Itthon van zsákom és feszerelésem, de én Pesten keresek helyet, mert napjaim nagy részét ott töltöm és ismerősöm is ott lakik, akivel lejárnék, amikor van idő rá. De sajnos ez spontán jönne, ezért edzésekre nem tudok előre tervezni a munkám miatt.
2022. febr. 18. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

"Éveken keresztül jártam boxolni…és a kesztyűzéshez, zsákoláshoz szükséges felszereléssel és tapasztalattal is rendelkezünk." Ezt neked így bemondásra egy egyesület sem fogja elhinni, úgyhogy nem fog radnom embereket beengedni abba a szentélybe, ahol ő egy vagy több csoportnak az edzéseit tartja, még akkor se, ha te ezért fizetsz valamennyit.

Tudom, hogy a mai világban, ahol már minden második ember konditerembe jár súlyzókat dobálni, ott természetes, hogy random senkik az utcáról betévedve kifizetnek egy napijegyet/bérletet, aztán mennek szétrángatni a gépeket, de a küzdősportok edzőtermei/dojói máshogy működnek, sajnálom.

2022. febr. 18. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos találsz olyan termet, ahol napi bérletet is tudsz váltani, tehát kb 500 ft/ fő egy edzés. De érdeklődni kell
2022. febr. 18. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!