Ezt az airsoft fegyvert hogy kell megtölteni? több lenn
Ehhez szilikonolajjal kevert greengas (gáz) tartály van, videóban láttam, hogy a fegyver magazinjába kell nyomni, és ott kell hagyni egy kis ideig. Az az érdekes, hogy mindenhol más idő volt, vhol 3 másodperc, másutt meg 6 is, tehát e két időintervallum között hagyjam?
pisztolyra minden kiegészitő felesleges. az M93R-hez talán egy lézer jól mutat, de értelmetlen. 21-22 miliméteres RIS sinrendszerhez sok kiegészitő van, de a tiéden nincs sem alul, sem felül, a beretta pisztolyokat pedig eddig nem nagyon ruháztuk fel kiegészitőkkel, mert főleg másodlagos fegyverként használja nálunk mindenki.
létezik erre a fajta pisztolyra egy RIS sin kiegészitő, amivel alulra felpakolhatsz egy lézert, de szerintem kényelmetlen lesz. a markolat elé menne és kérdéses, hogy a lézer nem gátolná-e a markolat kényelmes fogását.
(zárójelben megjegyzem, hogy bizonyos erősség után a lézer egy tiltott kiegészitő, mert kárt tehet az egyéb játékosok látásában)
köszi az infokat, de én nem airsoft meccsekre fogok járni, csak itthon fogok néha-néha lőni vele kedvtelésből. Mivel nagy CoD játékos vagyok, és az egyik kedvenc fegyverem benne a diamatti (az m93r ottani elnevezése), ezért is vásároltam meg a fegyvert...
Mondtad hogy alulra lehet egy sinnel felpakolni egy lézert de kényelmetlen lesz, tehát ez kuka akkor. De felül sok hely van, tehát gondolom egy reflex célzót lehet rá tenni valahogy. És mi a helyzet a hangtompítóval?
hát kerestem én sokat neten, és nem találtam semmi említenivalót, csak egy nagyobb tárat kompatibilis tartozékként, tehát gondolom nem gyártottak hozzá kiegészítőket...
Egyébként Cod-ban a diamattira a lézer oldalról van feltéve a grip miatt ugyebár...
Még annyit kérdeznék, hogy a szilikon szprével mit olajozzak meg konkrétan és mennyi időközönként kell? (videókat láttam, ott a tárnál az illesztéseket, és utánna leveszik a fegyver tetejét, és az oldalait, ahol hátrasiklik, ott olajozták meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!