Ezt az airsoft fegyvert hogy kell megtölteni? több lenn
Ehhez szilikonolajjal kevert greengas (gáz) tartály van, videóban láttam, hogy a fegyver magazinjába kell nyomni, és ott kell hagyni egy kis ideig. Az az érdekes, hogy mindenhol más idő volt, vhol 3 másodperc, másutt meg 6 is, tehát e két időintervallum között hagyjam?
a mi csapatunk szilikon sprét használ, az airsoft webshopokban kapni azt is, mint kenőanyag. ha csak otthoni szórakozásra vetted, akkor elég fél évente is, ha jársz akciókra, akkor attól függ, hogy elsődleges vagy másodlagos fegyverként használod, illetve hogy milyen körülmények közt játszottatok.
ha sok port, homokot, sarat kap, érdemes levenni a szánt (a tetejét, ami lövéskor hátraugrik) és kicsit átnézni, hogy nem került-e kosz a fegyverbe, utána fújni kicsit a csőbe, a rugóhoz és a mechanikus részekhez is, utána kicsit törölgetsd meg ronggyal, rakd össze és egy tárat lőj ki vele. a szilikon spré a hop up gumit (ez a csőben helyezkedik el és a golyó röppájáért felelős) kicsit megkeni, viszont az első tárnál pontatlan illetve ha közvetlenül kenés után teszed el a fegyvert, minden olyan lesz.
ez a spré kicsit kiméli a gumi illesztéseket is, mert nem engedi kiszáradni, ami lehetővé teszi, hogy ne repedezzen meg olyan hamar.
jön a tél, a gumi tömitések fagynak, 5 fok alatt ne játsz ezzel a fegyverrel. a gáz hamar kifogy, a gumi tömités megfagy, a hop up gumi a hideg hatására összeugrik és minden egyes lövésnél fennáll a lehetősége, hogy esetleg használhattlan lesz. sok alkatrészt ki lehet cserélni, de a tömitések cseréje kicsit macerás.
A WD40 és a hasonló olajak hamar kikopnak a fegyverből.
Commando.sk-ról rendelted? Mert ott épp nincs raktáron.
a fegyvert mondod? mert azt én rendeltem meg, ma utaltam a pénzt :)
Szlovákiából vagy? mert ha igen, akkor fegyver leirásában láthatod hogy szilikonolajos greengast ajánlanak hozzá, mert tovább marad jo állapotban a fegyver, nem is ajánlottak hozzá semmi karbantartó eszközt, kellékek/egyebeknél meg nem is találtam semmi hasonlót. lehet mégis elég az a gáz nem?
Igen, szlovákiából vagyok, SA rendszám :D
Ismétlem, a gáz csak a belső alkatrészeket keni meg. A dugattyút, a gumi tömítéseket és a hop up gumit a csővel.
A szilikon olajjal meg tudod olajozni a kopásra hajlamos alkatrészeket is, a rúgót is, a szán mozgó részeit is.
Otthoni használatnál a hardcore kopás veszélye nem áll fenn, de azért néha néha nem árt neki a plusz olaj.
WE glock 17 használó vagyok, a fegyver három akció után eléggé akadékoskodik, ha nem olajozom be.
azota rendeltem hozzá 3 db 100 milis szilikonszprét, össze is kötötték a másik megrendeléssel.
Látom te értesz jobban hozzá mint én, tehát még kérdezném, hogy az általam linkelt fegyverhez milyen tartozékokat lehetne rátenni? lézer/kompenzátor-silencer/célzó.
A commando.sk oldalon is volt pár lézer, silencer stb, de nem volt odaírva hogy melyikhez jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!