Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ezt az airsoft fegyvert hogy...

Ezt az airsoft fegyvert hogy kell megtölteni? több lenn

Figyelt kérdés

[link]

Ehhez szilikonolajjal kevert greengas (gáz) tartály van, videóban láttam, hogy a fegyver magazinjába kell nyomni, és ott kell hagyni egy kis ideig. Az az érdekes, hogy mindenhol más idő volt, vhol 3 másodperc, másutt meg 6 is, tehát e két időintervallum között hagyjam?

2021. dec. 18. 22:30
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Vedd ki a tárat, tartsd lefelé és szúrd rá a palackot. Enyhe sziszegő hangot fogsz hallani. Kb 3-6 másodperc az, amíg tölt, de úgy is tudhatod, hogy megtelt a tár, hogy a sziszegés abbamarad. Ha a sziszegés hangos, a tár mellé nyomod a gázt.
2021. dec. 19. 00:11
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi! karbantartás mennyi idő után kell és hogy? láttam szintén youtube-n, hogy valami szprével lefujják az illesztéseknél, tárnál a csatlakozó nyílásokat stb
2021. dec. 19. 06:38
 3/18 anonim válasza:

a mi csapatunk szilikon sprét használ, az airsoft webshopokban kapni azt is, mint kenőanyag. ha csak otthoni szórakozásra vetted, akkor elég fél évente is, ha jársz akciókra, akkor attól függ, hogy elsődleges vagy másodlagos fegyverként használod, illetve hogy milyen körülmények közt játszottatok.

ha sok port, homokot, sarat kap, érdemes levenni a szánt (a tetejét, ami lövéskor hátraugrik) és kicsit átnézni, hogy nem került-e kosz a fegyverbe, utána fújni kicsit a csőbe, a rugóhoz és a mechanikus részekhez is, utána kicsit törölgetsd meg ronggyal, rakd össze és egy tárat lőj ki vele. a szilikon spré a hop up gumit (ez a csőben helyezkedik el és a golyó röppájáért felelős) kicsit megkeni, viszont az első tárnál pontatlan illetve ha közvetlenül kenés után teszed el a fegyvert, minden olyan lesz.

ez a spré kicsit kiméli a gumi illesztéseket is, mert nem engedi kiszáradni, ami lehetővé teszi, hogy ne repedezzen meg olyan hamar.

jön a tél, a gumi tömitések fagynak, 5 fok alatt ne játsz ezzel a fegyverrel. a gáz hamar kifogy, a gumi tömités megfagy, a hop up gumi a hideg hatására összeugrik és minden egyes lövésnél fennáll a lehetősége, hogy esetleg használhattlan lesz. sok alkatrészt ki lehet cserélni, de a tömitések cseréje kicsit macerás.

2021. dec. 19. 08:33
 4/18 A kérdező kommentje:
hát csak otthon fogok vele néha-néha lőni, nem folyamatosan, úgy sokáig kibírja gondolom. Amugy mint fentebb említettem, szilikonolajos gáz van hozzá, tehát ez megtölti és karbantartja is egyben? vagy vegyek külön szilikonszprét még?
2021. dec. 19. 14:29
 5/18 anonim válasza:
A szilikon spré elengedhetetlen, mert az a gázzal nem érintkező alkatrészeket keni. Ügyelj arra, hogy a lövöldözés után lődd ki a teljes tárat és engedd ki a gázt is, mert roncsolja a tárat ha hosszabb ideig áll benne a gáz.
2021. dec. 19. 15:23
 6/18 A kérdező kommentje:
szóval mégis kell az a szpré. Az a baj hogy már megrendeltem, ezért kérdezném, hogy alternatív megoldásnak lehet wd40-et használni, vagy mást? Egyébként ahonnan rendeltem, ott nem találtam karbantartási szpréket stb, ezért is rendeltem azok nélkül...
2021. dec. 19. 15:27
 7/18 anonim válasza:

A WD40 és a hasonló olajak hamar kikopnak a fegyverből.

Commando.sk-ról rendelted? Mert ott épp nincs raktáron.

2021. dec. 19. 19:43
 8/18 A kérdező kommentje:

a fegyvert mondod? mert azt én rendeltem meg, ma utaltam a pénzt :)

Szlovákiából vagy? mert ha igen, akkor fegyver leirásában láthatod hogy szilikonolajos greengast ajánlanak hozzá, mert tovább marad jo állapotban a fegyver, nem is ajánlottak hozzá semmi karbantartó eszközt, kellékek/egyebeknél meg nem is találtam semmi hasonlót. lehet mégis elég az a gáz nem?

2021. dec. 19. 20:12
 9/18 anonim válasza:

Igen, szlovákiából vagyok, SA rendszám :D

Ismétlem, a gáz csak a belső alkatrészeket keni meg. A dugattyút, a gumi tömítéseket és a hop up gumit a csővel.

A szilikon olajjal meg tudod olajozni a kopásra hajlamos alkatrészeket is, a rúgót is, a szán mozgó részeit is.

Otthoni használatnál a hardcore kopás veszélye nem áll fenn, de azért néha néha nem árt neki a plusz olaj.

WE glock 17 használó vagyok, a fegyver három akció után eléggé akadékoskodik, ha nem olajozom be.

2021. dec. 20. 08:27
 10/18 A kérdező kommentje:

azota rendeltem hozzá 3 db 100 milis szilikonszprét, össze is kötötték a másik megrendeléssel.

Látom te értesz jobban hozzá mint én, tehát még kérdezném, hogy az általam linkelt fegyverhez milyen tartozékokat lehetne rátenni? lézer/kompenzátor-silencer/célzó.

A commando.sk oldalon is volt pár lézer, silencer stb, de nem volt odaírva hogy melyikhez jó...

2021. dec. 20. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!