Melyik az a karate stílus amelyik ér is valamit az utcán, sparringban és nem csak egy harcművészet?
Jaj, 52-es, nagyon adtam, hogy mekkora hiszti kerekedett az a kérdés alatt is.
Egyébként én annyira nem értem ezt, hogy miért kell kézen fogható dolgokról így vitázni. Főleg úgy, hogy bizonyítékok is vannak rá. Emberek, ezek stílusok! Aki karatézik és azt hiszi, hogy ér valamit, az menjen le egy box edzésre és kész. Ott majd felvilágosodik, amikor szembesül azzal, hogy 10 év karatéja felsül egy 3 hónapja boxoló ellen. Ez ilyen egyszerű, nem kell túlagyalni. Aki meg lusta kimozdulni, annak meg ott van az internet. "karate vs akármi" YouTubera, aztán meg lehet nézni, ahogy a karatésok 0%-ban nyernek még az olyan stílusok ellen is, mint a wing tsun.
Szóval nem értem, egyszerűen le kell menni más stílusokra is vagy legalább akkor ráguglizni az ütközetekre, mert biza történt már a történelem folyamán ilyen, nem egyszer. :)
Szerintem ezt engedjétek el, ezt a provokáló trollkérdést.
Ugyanúgy, az ide kommentelő, frankó tutit megmondó hozzászólókat is, akik mindent csináltak, ilyen edzés olyan edzés, de az egyesületeket, ahova lejárt nem tudja megnevezni...a Gyakorin mindenki harcművészet-szakértő, világbajnok boxoló, gazdag üzletember stb.
Nem szabad ezeknek a válaszára adni, főleg olyanéra nem, aki ennyire futtatja magát.
Tisztára, mint anno a Késes Krisz-féle brigád...aztán itt is kiderülne jónéhány világbajnokról, hogy végigvitte a Mortal Kombatot Hard fokozaton, de már kőkemény harcművész, és adagolja a sztorikat, miszerint "2 danos VB bajnok karatékát elvert egy mezei kőműves"...igaz megnevezni nem tudja a karatékát, azt sem tudja melyik egyesületből, stílusból való, illetve hol történt de az hogy 2 danos VB győztes, az meg van. Ugyanúgy, ugyebár az is meg van a beteges hazudozótól, hogy egy "karatés lányt a faterjának a haverja egy parasztlengővel berepítette a sarokba, a történelem folyamán soha nem győzött karatés, ezek tudományosan alátámasztott tények..."
Ezt a beteges hazudozót, kamugépet el kell engedni.
Én még mindig várom az illetőtől a shotokan karate egyesületének a nevét, ahova állítólag járt, edzett...illetve szeretném ezeket a tudományosan alátámasztott tényeket.látni,.statisztikai adatokkal alátámasztva.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok_..
"Unikornis balett TKD."
Olyan érdekes, itt se tudja az illető megnevezni, hova járt edzésre, melyik karate, taekwondo mestereknél tanult. :(
Annyira jó lenne ettől a beképzelt trolltól...pardon, kőkemény, ökölvívótól, harcművészet szakértőtől tanulni, aki állandóan a bizonyítékokra, történelmi tényekre hivatkozik, meg mindent is csinált már. Sajnos, nem lehet meg tudni, hol tart edzést,.pedig sok kezdő lenne innen is, aki szívesen venné, ha egy ilyen Gyakoris Nagymester tanítaná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!