Fekete öves karatés vagyok, és kíváncsiságból lementem egy ökölvívó edzésre. Hát... Gyerekek... A Tizenévesek sparring közben bucira vertek. Ennyire nem hatékony a karate?
Így van, ennyire nem hatékony a karate. De ne érezd rosszul magad, ezen minden karatés átesik az életében, ha egyszer kimozdul a komfortzónájából, mert a karaténál konkrétan minden jobb. Rögtön mély vízbe ugrottál azzal, hogy boxra mentél. :D
Úgyhogy ne érezd rosszul magad, mostmár tudod az igazságot. Sok sikert a boxoló karrieredhez! :D Én is megjártam ezt az utat, úgyhogy ne búsulj. Nem vesztettél sokat.
Nyilván ha bokszoltatok, akkor egy bokszoló simán megvert téged. Ha karatéztatok volna, akkor meg te verted volna meg a bokszolót.
Sima kocsmai verekedésben nem tudom, hogy melyikőtök győzött volna, ugye ott nincsenek szabályok.
Utána átjött az egész dojo, de mindenkit levertek a bokszolók, mint vak a poharat. Utána a kungfusokat hívtuk át, de ők is csúnyán kikaptak. Rá kellett jönnünk, hogy egyik keleti harcművészet sem ér semmit.
Jövő héten a birkózókat látogatjuk meg, de van egy olyan érzésem, hogy ott is brutálisan agyon fognak minket verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!