Fekete öves karatés vagyok, és kíváncsiságból lementem egy ökölvívó edzésre. Hát... Gyerekek... A Tizenévesek sparring közben bucira vertek. Ennyire nem hatékony a karate?
Kicsit sem trollkérdés😁
De legalább visszatértél, ahogyan a Testépítés kategóriát is teletrollkodod a kérdéseiddel unaloműzés gyanánt.
Amúgy kickbox, xing yi quan&eskrima 4life😁😁😁
Késes Krisz volt a legnagyobb arc itt, akkora hazugsággyáros hantagépet a világ nem látott, amit ő itt összehordott.
A (képzeletbeli) repertoárját képezte az ökölvívás, birkózás (ebből állítása szerint edzői képesítése is volt), kali/eskrima/arnis (ebből szerinte instruktorija volt), muay thai, combat sambo (amit állítása szerint SZOVJETEKTŐL tanult kinn, plussz Oroszorszávban még sumosokkal is sparringolt😄), aztán később beindult, és már nem volt olyan stílus amit ne tanult volna...bokator, lethwei, zipota, savate, ashihara karate, már minden volt. Ja és a legfontosabb, mindezek mellé ő egy 21 éves élelmiszermérnök-hallgató volt😃
Lehet azóta Frank Dux-al és Steven Seagal-lal közösen éppen szupertitkos CIA misszióban vannak, valahol a myanmari dzsungel mélyén.
21-es kommentre válaszolva, mivel én vagyok az, Levegő. :D Igazat beszélsz félig, a Wing Chunt ajnároztam, mert meg voltam győződve róla, hogy működik. Egészen addig, amíg le nem mentem Boxra. El lettem kalapálva és rájöttem, hogy kishíján semmire se jó a Wing Chun. Szégyen, pedig, hogy hittem benne. Igazából szégyenemben elástam magam és azóta többet nem kommentelek soha sehova. Csak most kedvet kaptam hozzá, mert megemlítettek. :D
De nem istenítek semmi stílust, most nyomom a Boxot azóta, imádom és bánom, hogy nem azzal kezdtem pályafutásom illetve, hogy ilyen hülye voltam régen. Dehát ez van, nincs mit tenni. A lényeg, hogy jobb ember lettem, mint voltam. Mondjuk azért tényleg borzasztó voltam régen. :D A Wing Chun agymosása borzalmasan hatékony volt rajtam. De kipofoztak belőle Boxon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!