Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A nagy tudású harcművészek...

A nagy tudású harcművészek mind ilyen kimértek, nyugodtak?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom hogy aki tényleg képes lenne bedarálni a másikat azok az emberek sokkal konfliktuskerülőbbek, megfontoltabbak. Míg akiket kb bárki meg tudna verni azoknak a legnagyobb a szájuk és verbálisan mindig nyernek.
2021. nov. 21. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Én kocsmákban szoktam az észt osztani, pofonok formájában.

Már elpicsáztam pár ilyen karatés, kungfus gyereket.

Kedvencem egy kék vagy fekete öves 40 éves pali volt, egyik falubálban jött valami környékbeli településről, hogy ő majd keménykedik.

aztán bemutatkoztunk egymásnak a kocsmában, nézőközönség is volt, az 5. csattogós nyakleves után csak tántorogni tudott.Majd megkoccantottam a kobakjával a falat, oszt el is aludt.

előtte persze ment a szájkarate is, hogy versenyekre jár, meg ilyen meg olyan öve van.

Azért egy perc alatt csak lefeküdt csicsikálni.

Egy kőműves

2021. nov. 21. 17:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Erről nekem csak az igazi skót jut eszembe :)
2021. nov. 21. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, aki úgymond képzettnek számít (lehet harcművész, katona stb.), sokkal kevésbé keresi a konfliktushelyzeteket.

A kőművestrollal pedig nem kell foglalkozni, néha idejön idétlenkedni, nyomja a kocsmás hőseposzait, de azzal nem dicsekszik, hogy pl. hányszor csicsikált a sitten.

2021. nov. 21. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen. Én ismerek néhány ilyen időutazót. Azokat hívom így, akik 1000 évvel ezelőtt a csataterek hősei lettek volna egy csatabárddal, olyan szinten barbár vadállatok. De mivel ebbe a korba születtek ezért börtönbe ki be járkáló verekedők. Szóval közöttük van nem egy olyan aki ugat is meg harap is. Olyanok mint a pittbull kutya. Hiába van szétütve a feje feláll és végül nyer. Valamint nincsenek szabályaik, teljességgel kiszámíthatatlanok. Vagyis nem simán megveri a másikat, hanem megveri, majd megvágja, megszúrja, vagy akár a kocsi után köti és meghúzatja. Nincsen vége a bunyónak azzal, hogy nyer.
2021. nov. 22. 01:43
 5/7 anonim ***** válasza:

"Kőművesen" meghalok a röhögéstől.🤣

Feszengsz itt egy anonim fórumon, hatalmas😃

2021. nov. 22. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert aki kemenyebb versenyzo boxolo birkozo judos, az egyreszt tisztaban van az erejevel es nem fog visszaelni a kepzetlenek ellen, es tisztaban van azzal is, mikent versenyen, hogy megvan mindenkinek az ellenfele, a sport tiszteletre tanit, masreszt jogilag is jobban bunteti ha esetleg szetdaral valakit. Aki kepzetlen, nem tudja felmerni a fizikalis erejet, nincs sparring edzesen nap mint nap, lehet tisztaban van azzal hogy el lesz picsazva, de van nemi kissebbsegi komplexusa ami egyfajta bizonyitas vagyba megy at, maganak es masok elott. Egy elismert ember az esetek tobbsegeben nem lesz nagyszaju mert neki van egy olyan tudasa ami mellett felesleges bizonyitani is akarmit. Harmadreszt nagy valoszinuseggel egy valogatott birkozo vagy boxolo nem fog lesullyedni addig hogy a helyi 40 kilos lakatos gyurika ellen lealljon bunyozni 2 feles utan aki max a garazsba szokott papucsozni, ennyi multja van. Nem relevans.
2021. nov. 28. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Van az a mondas hogy minel tobbet gyakorolsz valamit, vagy tanulsz valamirol rajossz menet kozben hogy meg mennyi mindent nem tudsz. Aki meg abszolut semmit nem tud, az meg azt hiszi hogy mindent tud :)
2021. nov. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!