15-16 évesen késő elkezdeni parkourozni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 19:50
2/9 anonim válasza:
Semmihez nincs túl késő vagy túl korán szóval nem.
3/9 anonim válasza:
Bocs, de már késő.
Ha az anyaméhből nem szaltózva ugrottál ki, meg nem tudtad Usain Boltot 6 évesen megverni… késő bánat.
Amúgy meg nem.
Mihez képest késő?
Hogy jó legyél benne? Szerintem ha valaki harmincas (akár negyvenes) éveiben kezdené el se lenne késő.
Hogy élvezd? Akkor majdnem hogy akármelyik kor jó.
Hogy világelső legyél? Nem tudom milyen versenyek vannak parkourban, de még azt is kétlem, hogy ehhez legyen késő.
4/9 anonim válasza:
Bár mikor jó de nagyon balesetveszélyes. Leesel egy erkélyről vagy egy teraszról aztán megsérülsz.
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő. De vigyázz magadra, mert elég veszélyes sport.
6/9 anonim válasza:
Azt mondták amikor elkezdtem MTB-ni (mountain bike) hogy jajj 17 évesen már nem lehetsz jó ezt már 9 évesen maximum el kell kezdenek és lám járok külföldi versenyekre és nem egyszer voltam már az első 3 közt szóval semmihez nem késő
7/9 anonim válasza:
Inkább bokszolj és birkózz! Hagyd az ilyen nevetséges amerikai hulyesegeket, mint a parkour. Vagy legyél inkább parkőr!
8/9 anonim válasza:
Gördeszkázzál az nagyon menő és ott is tudsz figurákat nyomni.
9/9 anonim válasza:
7# tipik lakatos alehandró szöveg ezekből mint te lesznek a giga chad utánzatok 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!