(Airsoft) Milyen mellényt illetve sisakot/sapkát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok fél éve airosftozok (már amit lehetett ebben az időszakban) és még nem vettem különösebben komolyabb felszerelést csak egy AT (aki nem tudná "all terrain") mintázatú nadrágot és egy amerikai multicam "felsőt" nem ugrik be a neve. Most elérkeztem ahhoz a ponthoz hogy van pénzem egy komolyabb mellényre és sisakra/sapkára csak nemtudom milyen márkát ajánlatok ami megérné. Szintén AT mintával2021. júl. 19. 18:18
1/2 anonim válasza:
Én taiwangun.com oldalról szoktam rendelni. Nézz szét, sokféle van jó minőségben. Többször rendeletem már onnan, meg akit ismerek mindenki onnan rendel.
2/2 anonim válasza:
Taiwangun, gunfire, airsoftzone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!