Hi 20000Ft ért vennék egy airsoft pisztolyt! Kuldok egy linket az szerintetek milyen? Gázosat szeretnék de nem gagyit segitseg
Meglepő hogy nem írták oda hogy milyen gyártmány. Úgy látom hogy más pisztolyoknál KJW gyártmányrol beszélünk. Ha ez a beretta is KJW, akkor annyit tudok róla, hogy a tár szériahibás szokott lenni. (ereszt)
Ha nem kjw, akkor is érdemesebb inkább kicsit drágábbat, de jobbat venni. Ezt az oldalt meg szerintem hanyagold, mert nem sok infót adnak a fegyverről, amiből nekem az jön le, hogy nem is nagyon érdekli őket.
Nézz fel taiwangun.com-ra vagy airsoftpro.hu-ra vagy combat-zone-ra.
Üdv.
Szia ismét!
Az a helyzet hogy ilyen olcsón sajnos nem fogsz taláni. A fém szánas pisztolyok 35-40 körül kezdődnek még külföldi oldalakon is, ráadásul még házhozszállítás is van legalább 3-4 ezer. Szóval inkább gyűts még egy kicsit mielőtt vennél egy gagyit. Műanyag szánas se feltétlenül rossz amúgy, nekem van egy ASG CZ P-09-em, ami műanyag szános és teljesen jól bírja. De ilyet se lehet 20-ért szerezni max használtan. De használtan tuti nem vennék :D
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!