Longboardok vennék, segítséget kérek. Milyet?
Szia!Az én első longboardomat most nyár elején vettem.Utána néztem alaposan,hogy mi a fontos,stb.És igazából azt vettem észre,hogy lap stílusának a szempontjából majdnemhogy mindegy,hogy mit veszel.Én a longboardomat úgy választottam ki,hogy megtetszett és ennyi :D Meg hát azért nyilván utána néztem.
Azt kell egyedül figyelembe venned,hogy hogyha csak cruisingolni,meg egy kicsit lépkedni akarsz,akkor szerintem 90-100 cm-es is jó.Vannak még ennél sokkal nagyobbak is,egyébként,csak azokkal már nemigen kényelmes városba cruisingolgatni.Meg azt vedd még figyelembe,hogy legyen grip tape(amin állsz) a deszkán,mert ha nincs akkor csúszni fog a lábad rajta.Az én deszkámnak a lap típusa drop down.Az egy kicsit jobban ,,rá simul" a betonra.Mentem már pintail stílusúval isegy kicsit(az úgy néz ki,mint egy szörfdeszka) és nekem az azért nem tetszett,mert (úgy vettem észre)mintha kevesebb kátyún ment volna át.Gondolom a típusa miatt.Mert (mint már leírtam)az enyém olyan mintha rá simulna a betonra,ezáltal több kátyún is át megy.
Szóval én inkább ezt a drop down-t ajánlanám,mert ez (azt mondják)hajlékonyabb is,meg nem olyan ,,merev".
A deszkak.hu oldalról rendeltem,és nagyon imádom ezt a deszkát :) Már járkálok is rajta,meg tanulgatom a trükköket is és nagyon strapabíró.
Itt a linkje a webshopnak:
Remélem jó a link,és hogy tudtam egy kicsit segíteni :) Meg azt is remélem,hogy nem baj hogy ilyen sokat írtam:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!