Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van ilyen, hogy waveboard?

Van ilyen, hogy waveboard?

Figyelt kérdés

Nah...megyek az utcán és találkozom a ghaverjaimmal akik riszálással mozgatnak egy 2kerekö "gördeszkát".EZ MIAZ???

Waveboard

2010. aug. 25. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
ha tudod mért kérdezed?
2010. aug. 26. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már nem tudom. Hallottam a cuccról, de már mondták oxeloboardnak, Snakeboardnak, szóvak nem tom mi az igazi neve...
2010. aug. 26. 09:30
 3/5 Lszajmi válasza:
Sok neve van, még Streetboardnak is nevezik. Ez a járgány nem sokban hasonlít a gördeszkához, csak annyiban, hogy lehet vele trükközni. Egyensúlyérzék kell hozzá (amit 1 óra alatt el is lehet sajátítani), nem lehet vele olyan gyorsan menni, viszont nem kell leszállni róla, ha hajtod, stb. Ha érdekel a dolog, sok oldal van, ahol ilyenekkel foglalkoznak.
2011. jan. 20. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem nagyon bírom a waveboardot.Lehet vele lépcsőzni,egykeréken menni, és még sok más trükköt is amiknek csak a fantáziád szabhet határt.
2011. jan. 21. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem a waveboard egy szuper találmány persze mondhatják h lemásolta a gördeszkát meg stb. de szerintem a waveboard akkor is jobb. ha érdekelne részletesebben a téma írhatsz nekem e-mailt.

2014. jún. 12. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!