Beoltattam magam.Mennyi ideig nem edzhetek?
Figyelt kérdés
Május 15.-én oltattam be magam. Most ugye 16.-a van,ma se nagyon edzek? Küzdősportolok mellé súlyzózok. Mára majd árnyékolás/zsákolás tervezek meg majd még,ha úgy van súlyzózást.(Váll&has)
Ha meg úgy van,hogy nem szabad erőltetni,akkor sak árnyékolás,rugások zsákon mellé meg majd láb és has. Szerintetek?
2021. máj. 16. 01:51
2/5 anonim válasza:
Ha birsz mehetsz. En oltas napjan is meloztam meg edzettem
3/5 anonim válasza:
Én nem tudok róla, hogy bármelyik oltás után is tiltott lenne az edzés. Én megkaptam egyik este az oltást, másnap kicsit fájt a karom, akkor nem edzettem, inkább pihentettem egy napot. Harmadnap már nem éreztem semmit, mentem is edzésre, semmi kellemetlen mellékhatást nem éreztem. Én azt mondanám, ha fájdalmat nem érzel,menj nyugodtan.
4/5 Thunderfairy válasza:
2-3 napig pihensz ha úgy érzed helyesnek. Utána ha azt érzed hogy mehet az edzés akkor mehet az edzés. Jó edzést.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. máj. 18. 15:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!