Szerintetek hogy? (lent)
Lehet, hogy rossz a kategória, sőt biztos. De nem találtam, hogy hova kell az ilyet írni...:\
Na arról lenne szó, hogy szeretnék gördeszkázni. Ma kaptam egyet, de nemtudom, hogy hogy kezdjek hozzá. Mivel érdemes elkezdeni? Nem akarok vagánykodni vele, meg semmi ilyesmi, csak azért mégiscsak jobb mint gyalog:). Meg úgy szeretnék, hogy ne nevessen ki aki lát, és mondja, hogy jó bénán deszkázok, vagy csak ennyit tudok, vagy valami.:\
Szerintetek mivel kezdjem el a gyakorlást, tanulást??
Fontos lenne, gyors válaszokat megköszönném:)
puszii.
Meg úgy szeretnékdeszkázni tudni,...
Bocsi kimaradt.)
először is, jó helyre írtad.
másodszor, szerintem keress valakit az ismerőseid közül, aki tud, és kérd meg hogy tanítgasson. de sok dolgot el lehet lesni youtube-os videókból, alapoktól kezdve mindenféle fent van neten.
De az első lépés az, hogy tanulj meg egyenesen (hajtva) menni vele :)
akkor jó:)
és azt hogy lehet?? mármint egyenesen menni?? mindíg oldarra billenek vele meg szinte fel sem tudok rá álni úgy, higy hajtom magam és rendesen egyenesen megyek vel...:\ sok gyakorlással el lehet ezt érni??
jah igen és már meg is volt az első esésem(Y):D:D
de semmmi komoly:)
jah am 13\L...:)
Na kiscsibém én már elég rég csinálom és szerintem azzal kezd, hogy keresel 1 lejtős helyet és azzal próbálkozol először lecsuszni.És veled lesz az erő.
14/F
Egyenes menéshez bizz magadban.
Ja és ne remegjen a lábad meg próbálj középre álnnixD.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!